Hbbmmmr Kizlae ilk haftalarda kilodan dolaji vajina muayene istiyor doktorlar Ne düşünüyorsunuz sakincasi olsa bakmazlar diye düşünüyorum ama bilemiyorum🙈🤷♀️
Akbulut Hbbmmmr neden isteniyor ki ben de çok kilolu hamile kaldım ama bu zamana kadar hiç alttan muayane olmadım 36.haftadayım
Sumeyye_g Hbbmmmr canım bu kişiden kişiye değişiyor öyle bende hamileydim bana bakmadılar diye bi durum olmaz herkesin vücut yapısı bir değil çok hamile gördüm yağlardan ilk haftalarda bebeği göremiyorlar kalp atışında zorlanıyor lar yani alttan kesin sonuç almak kadar doğal bir durum olamaz merak etme çok doğal olağan bi durum yani yeri geliyor zayıflar san bile isteniyor şakın kendinizi kasmayın sakıncası olsa okadar bunca insana doktorlar alttan bakarmıydı kaç kişide Doğum yapmış yani rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin herkese
annevebebek17 Hbbmmmr canım ben kilolu değilim alttan muayene doğru birşey değil kabul etme derim alttan bakmak zorunda degiller bende baktirmadim ultrasonla baksın yeter bence baktirma derim.
Hbbmmmr 7. 8. Haftaya kadar bakılıyor Sonra bebek büyüyünce karindan ilk yaglardan dolayi gözükmüyormuş 🤷♀️Akbulut
Hbbmmmr Sumeyye_g cok tesekkur ederim insallah saglikla kucaklarız yavrumuzu Aynen bende oyle dusunuyorum bu riski alamazlar sakıncası olsa. 3.5 senedir bekliyoruz saglikla kavusuruz insallah yavrumuza.. 1 yavrum cennette kalbi durmus martta aldilar 😔
Sumeyye_g Hbbmmmr benimde bir düşüşün oldu rabbim tekrar nasip etti çok iyi araştırın aklınızı karıştıran bir doktor olursa da doktor değiştirin ama emin olun hiç bir doktor bunu riske almaz ki bu bebeğimizin sağlığı için önemli her türlü sağlıklı yol
Hbbmmmr annevebebek17 doktoruma guveniyorum suanki cok iyi Allah razi olsun ama ilk bebegimde de alttan brbrgi anca gorduler
gozdeak Hbbmmmr canım kilon kaç merak ettim söylemek zorunda değilsin tabii 😘 acaba belli bi kilo üstüne mi böyle yapıyolar diye düşündüm şuan
annevebebek17 Hbbmmmr anladım canım dogrudur benim düşüncem buydu doktorunuza guveniyorsaniz sıkıntı yok
gozdeak Hbbmmmr ☺️😘 Verirsin verirsin sıkma canını bebişin peşinde koşmaktan veriliyomuş öyle diyolar 🤷🏼♀️
Pcoslubiranne Hbbmmmr ben de kilolu hamile kaldim 82 kiloydum 5. Haftada keseyi 7 haftada da bebei gorduk karindan.sik sik gitmezsen baktirmana gerek yok en son gormeleri gereken zamanda goremezlerse alttan bakiyorlar diye biliyorum ben de.
Hbbmmmr Pcoslubiranne 10 kilo var arada bakalim doktora gitmedim henuz hamileligi kendimjz acilde bakarak ogrendik :) kendi doktorumla msjlastik ilaclari konustuk persembe gidicez keseyi gorelim dedi adam paraci degil cok iyi sagolsun cepten destek oldu bosuna cagirip parami almadi
NurGrlek Hbbmmmr iki gebeligimdede kilolu hamile kaldım boyuma göre yağ oranimda fazla ama hiç alttan muayene etme gereksinimi duymadi
Seda_123 Hbbmmmr Ben kilolu değildim ama bende hamileligimi ögrendigim zaman kese gözükmebilir alttan muayene etmemiz lazım demişti doktor bi sorunda yasamadım ben zaten kötü bişey olsa doktorlar buna cesaret etmez
Deletedmom098 Hbbmmmr ben zayıfım 6. Haftada benim baktılar ama keseyi net görmek için kiloyla ne alakası var acaba