Dilaraozturk 8+2 haftalik hamileyim birden uzanırken ağlama krizi oldu ve aglamaya basladim durduk yere bi sebebi de yok bu normal mi boyle oluyor mu ?
Seda_123 Dilaraozturk Cok normal eşim artık sulu göz diyor bana 🤣🤣 Dün kuaföre gidecektim kaş bıyık aldırmaya eşimden para istedim ise giderken bi kaç gün sonra gidersin dedi oturdum ağladım halbuki bunda ağlayacak ne var 🤣
Happmoml Bende o donemleerde kendimi odaya kapatıp deli gibi ağladığımı biliyorum bence gayet normal hormonel bi değişiklik yaşıyoruz 🙈 şimdi 31+3 üz ara ara gelmiyor değil
Dilaraozturk Happmoml Ağlıyorum niye ağladığımı bilmiyorum dyorum sinirleniyorum yine ağlıyorum durduramadım kendimii korktum bi an
Kelebegimmm Hormonlarla ilgisi olduğunu pek sanmıyorum.daha erken haftalar olduğu için hep bir stres halinde oluyor hamileler.kalp atışı olacakmı?olduysa herşey 3 ay tamamına kadar yolunda gidecekmi?gitdiyse kosa süreli bir rahatlama geliyor taki hareketleri hiss edinceye kadar.hareketler hiss edilmeye başladımı rahatlar çoğusu.kalanıda hep bir panik halinde bu haftadayım hareket etmiyor yok bu gün az hareket etdi falan filan.sıkıntıdan hep bir derd arayışı)ama ilk 3 ayın aşırı stressli ve gergin geçdiğini kendimden biliyorum.