Semakrkmz canım benim beneğimede 26.haftada perinatolog hidrosefali tanısı koydu beyninin soo tarafındaki açıklık sıvı birikmesi 10.04 dü ve zeka geriliği olabileceği hemen MR çekilmem ve amniyosentez yaptırmam gerekli olduğunu söyledi . Kabul etmedim tabikide kendi doktorumun tatilden gelmesini bekledim 1 ay sonra gittiğimde bu değer hala aynıydı ilerleme yoktu ve bana bu tür testlerin gerek olmadığını söyle ilerleme olmamış bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum dedi . Şuan 34 haftalık olduk Allah’a sığındım Rabbimden gelene boynum kıldan ince dedim ama çok şükür benim içim çok rahat bir ultrasonun yaptığı ölçümle hamileliğimi zehir edemem ki bir çok bebeğe saçma sapan tanılar koyup sağlıkla dünyaya gelmiş ve en basiti kendim en büyük öğreniğim bana 9 ay boyunca sağlıksız spastik özürlü ve erkek demişler annem hala der evde Doğum yapmasaydım baban asla seni kabul etmezdi diye . Ben yapılan ölçümlere güvenmiyorum . En basiti ya yapılan ölçümler doğru olsaydı bebeklerin Doğacakları kiloyu net olarak söylerlerdi . Bazen ciddi farklar bile olabiliyor.. hamileliğini bu tür şeylerle sakın kötü geçirme sadece 9 ay bebişinle aynı bedende geçiriyorsun kıymetini bil sürekli de doktor doktor gezme olmadık hastalıklar çıkarıyorlar gerçekten takipte olduğun çok iyi bir doktor seç ve sürekli ona git . Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaAllah❤️