Hamisbranne_ Kızlar aşırı baş ağrım var beynim yerinden çıkacak . 13 haftalığım kusmalarim azalmıştı bugün içtiğim suyu dahi çıkardım başım yerden kalkmıyor parol faydası yok resmen ölmek istiyorum ya ağrıdan ne önerirsiniz 😥😥😥çok dua edin
Muallimehanim Hamisbranne_ Mutlaka tansiyonunuzu ölçün. Eğer normalse acile gidebilirsiniz o haftalarda baş ağrısı dayanılmaz oluyor
zelis63 Hamisbranne_ bendede ilk haftalar baş agrısı oldu şimdi biraz daha azaldı çok zor allah yardımcın olsun canm
Ryhnylmz Hamisbranne_ benim de 13+1 baş ağrısı bi saniye bile geçmiyo kafayı yicek gibi oluyorum doktor parol dedi ama bana hiç faydası olmaz parolun bilmiyorum ne yapacağımı 😣😥
Ummugulsum_44 Hamisbranne_ ben kafamı yazmayla sıkı sıkı bağlıyorum karanlıkta iyi gelebilir sessiz bir odada karanlıkta uzan derim bide duş iyi geliyor bana gerçekten rahatlatıyor
Hamisbranne_ Ummugulsum_44 bende bağlıyorum ama fayda etmiyor şuan önceden migrenim vardı oda mideme vuruyor hiçbişey fayda etmiyor 😥
Muallimehanim Hamisbranne_ O zaman acile gidin serum bağlarlar rahatlarsınız. O ağrıyı çekmeyin boşu boşuna
Zilan_Mizgin Ahan da tam benim gibilerin toplandiği bir post😑önceden migreni olupta hamilelikte 2 katina çikmasi insan bazen başim ağrimasin da ne olursa olsun diyor🤕
Hamisbranne_ Zilan_Mizgin aynen cnm aynen bulantı yeni yeni atlatmıştım bugün içtiğim suyu bile kustum ya şuan mide boş 😥