ufayylmz 6+6 haftalığım hiç kanama görmedim kalp atışlarınıda bugun duyduk ve kalp şeklinde rahmim olduğunu öğrendim. Araştırma yapıyorum düşük yapanda var bu yüzden bebeğini kucağına sağlıklı alanda var. Benimle aynı durumda olan yada aynı durumu yaşayanlar varmı ne durumdalar acaba?
Msl ufayylmz bendede aynı sorun var ve doktorum tek başına hiç bir riski yok Yan etmenler olduğunda etkiler dedi yani düşük tehliken varsa kalp şeklinde rahim riskini artırırmış ama herşey yolundayken risk oluşturmaz dedi. 21.haftadayiz çok şükür
Haribo42 ufayylmz canim benm ki kalp seklindeydi hemde baya yani .. erken dogum riskim vardii doktor onunda etkisi olur dedi. Ve dogum yaptim gecen hafta ama etken dogurmadim vok sukur:)
Fatmanzmgl ufayylmz bnm arkdsimin da kalp seklindeydi bir düşük yapmsti smdi bi tane kzi oldu.32.hftaya kadr progestan kullndi ve haftada bir Proluton Depot ignesi yaptrdi bir sknti olmadi çok şükür 🙏
zeynephkn07 @ufayylmz benimde kalp şeklinde canım ilk haftalarda kanamam oldu 8 9 hafta gibi 10 gün falan sürdü sakın korkma şimdi bizde 28+3 olduk hiçbir sıkıntımızda yok 🥰 çok şükür 🤲🏻 Hepimize sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
ufayylmz Çok teşekkür ederim ilk gebeliğim ve araştırma yapmadan öğrenemiyorum çoğu şeyi birde böyle birşeyle karşılaşınca sormak istedim çok teşekkürler 💕 Bebeğin gelişimi ile ilgili bir sıkıntı olmuyor dimi rahmim böyle olmasında?
Msl ufayylmz hayır canım olmuyor. Ablaminda kalp şeklinde rahmi ve 3 tane çocuğu var gelişimi hepsinin normaldi ve zamanında doğdu hepsi. Benim kuzumunda 1 hafta önde gelişimi 💕