Ankara-06 Kızlar bebeğim hesaplamalara göre 40haftalık fakat gelişatı 36 haftalığa denk geldiği için doktorum Pazartesi gel yatısın yapılsın dedi muhtemelen suni sancı verilecek Meryem ana otunu koysam bugun Pazartesi günü suni almak istemiyorum açıkçası kendi sancım gelirmi sancısı olmadan yapan oldumu ?
Ankara-06 Nilduenilun inayeti Allahtan sancı olunca sureleri okuyarak su içerisine koyuluyor o açıldıkça rahimde açılıyor
Zeah Ankara-06 biraz daha açıklayabilir misiniz size zahmet?39 hafta olduk benim minik kızımda henüz doğmadı
Ankara-06 Zeah suyun içerisine koyup sureleri nette farklı olarak yazıyor bende bilemedim açıkçası içende var içmeyende doğum sonrasında Sudan çıkartılıyor o kapandıkça anne Rahmi’de kapanıyor diye inanarak yapmak lazım tabiki yer gök dua
Benimucizem Bende meraktayım. Sipariş verdim geldi. Dr um 26sına kadar gelmezse sabah 7 de yatış yapalım dedi. Suni verecek sanırım bende Suni istemiyorum. Normal olacak nasipse doğum. İçine okunacak duaları önceden okusak, (çünkü meryem suresi uzun) yatış olduğunda suya koysak ve içsek nasıl olur. Yapan varmı acaba? Benim okuduğum kadarıyla sancı başladığında suya konulup 1 bardak içilmesi.
Ankara-06 Benimucizem catı muanesini Pazartesi yatısın olduğunda bakacağım sezeryan suni ona göre hareket edeceğiz dedi bende kendi sancım gelsin istiyorum
GKBR2 Benim bildiğim sancın gelince suya koyuyosun sancı olmadan suya konulsa da fayda etmiyomuş diye biliyorum. Ama suya koyarsanda suyundan içmeyi unutma. Niyetini et. Dualarını et. Hayırlı doğumların olur inşallah.
Ankara-06 GKBR2 inşAllah inayeti Rabbimden yarın koyayım belli mi olur kendi sancım gelir vesilesi olur
Esmaaaaaaa Bende 40 haftaya girmek üzereyim 10 gündür içiyorum Meryem ana otu suyunu çok işe yaradı kaç cm açıklığım var bilmiyorum ama bebeğin kafası tam olarak vajinam da doktor da şaşırdı ama bu güzel bişey Doğum her an gerçekleşir dedi
Ankara-06 Esmaaaaaaa benim pozisyon hakkında söylemedi 36 haftalığa takammül ediyor beklememize gerek yok dedi 1 aydır geriden geliyorduk
Hem25 Esmaaaaaaa o suyu nasıl yapıp ictin ? Benim bildigim sancı zamanı suya koyuluyor ondan önce nasıl suya mı koydun da ictin merak ettim olmazsa ilerde bende yaparım 🥰