Guguk Bahargibi evet hem o test ikili üçlü ve hepsi yerine yapılıyor. Ben yurt dışındayım burda ikili vs yerine direkt onu önerdiler hem cinsiyet te söylenir diye yaptırdım çok daha kolay oldu. İkili falan kafam da karışmadı sonuçları da zaten hepsinden güvenilir
Guguk Bahargibi en güvenilir sonucu belli haftalarda veriyor canım ama unuttum tam kaçtı. Ama aynen mesela amniyosentez gerekti denilene bile önce bu testi öneriyorlar çünkü risk 0 ve sadece kanla. Ama biraz pahalı orda sanırım 2000 küsür
Bahargibi Guguk benim 8 haftalık daha diğer testlere gerek kalmıyorsa ve kesin sonuç veriyorsa yapılmalı
Bahargibi Guguk bu testler çok kafa karıştırıcı araştırıyorum ama kesin sonuç vermiyor insan tedirgin oluyor merak ediyor
Guguk Bahargibi diğer testler içinde en garanti o dediğim. Sadece pahalı. Onu yaptırdım başka da bişeye gerek olmadı şükür her şey %99.9 çıktı Diğerlerindeki gibi yok yaş yok şu bu etkilemiyor saçma sapan
Ozum29 Zelss 4. Aydan sonra geçer diyolar Ben de 16+4 geçeceği günü bekliyorum yemek yemeyi okadar özledim ki resmen aç yaşıyorum 😅
Zeyk Ozum29 bünye farkı işte bende et tavuk sarımsak soğan baharattan tiksindim ki çok severim aslında agzima sokuyorum. Ama oğlum olacak 💙🙏
Ozum29 Zeyk sağlıcakla gelsin inşaAllah oğluşunuz ❤️Dediğiniz gibi herkeste farklı olabiliyor demekki🤷🏻♀️