Sedum Evet sonunda bende doğum hikayemi yazıyorum burda. 1 hafta öncesinden 2 cm açıklığım vardı doktor kontrolü sırasında gelen sancıyla ortaya çıktı açılmam hastanede yatmam önerildi ama sancıları evde çekmek için yatmadım zaten şansımda olmadi 1 hafta boyunca gelen yalancı sancılar sonunda ha geldi ha gelecek dediğim kuşumu teslimiyet içinde beklemeye karar verdim cumartesi gecesi bir umut meryem otunu suya koyup 1 yasin felak nas ve fatiha okudum gelip gittikçe kaşıkla suyundan içtim sabah ne sancim vardı nede ağrı. Eşimle 12 civarı evde otururken altına kaçırır gibi oldum ve lavaboya koştum anladım suyum gelmişti hemen ankara şehir hastanesine yol aldık çantalar arabada bekliyordu muayene sonrası 3 cm açıklık vardı ve yatış verildi sancı odasına çıkıp nts bağladılar saat 5 gibi 10 cm açıklıkla 17.25 te kızımı doğurdum sonrasında 1 saatlik bir dikiş ten sonra odaya geçtim ve minik kuşumu doya siya kokladım inanın bana dogurdugnuz an acınız bitiyor ve o kokuyu alınca iyiki doğurmuşum diyorsunuz umarım herkes benim gibi kolay bir doğumla yavrusuna kavuşur 😍
Dilaemrh Sedum Gözünüzaydın. Sağlıkla büyüsün minnoş👼 Bizler de sağlıkla kavuşalım kolay geçsin inşallah🙏💙
dvran22 Rabbim evladınızı size bağışlasin ❤❤ Birşey soracağım sancı değilde bebek baskı yapınca meryem ana otunu suya bırakabilir miyiz acaba
Sedum dvran22 inanın bilmiyorum ben sancim yokken koydum sabaha suyum geldi ve gayet kuvvetli sancılarla açılmam oldu baskı hisstemiyordun karnım yukarıdaydı ama inanarak denerseniz rabbim hayırlısını veriyor
dvran22 Sedum anladım canım cevabın için çok sağol En iyisi bende bugün alayim, siz aktardan aldınız dimi yani bunları özel bi yerden mi alıyoruz yoksa aktardan almak yeterli mi
Sedum Kucukannee bunu bilemem benim 2 cm açıklığım vardı ve yalancı sancılarım oluyordu ben sancılarım düzenli gelsin diye içmiştim ama suyum geldi