Suhedaa Kizlar 39 haftaligim ve bacaklarima cok kotu kramplar giriyo sanki damarlarim ust uste gelio gibi bi anda yere atiyorum kendimi nasil sabrrdicem doguma kadar napsam biraz hafifler ilac icmek istemiyorum sancim gelirse keser diye 😭
Misskokulumm Suhedaa ayyy 36 haftalığım bi anda dün aynı şey başıma geldi iki bacağımin arasındaki damar sanki üst üste bindi direk yere attım kendimi kramp dedikleri böyle mi oluyo magnezyumu haftada bir içiyorum 🤷♀️
Suhedaa Misskokulumm evet ya mahvetti beni ben 36 haftalikken gunde 2 kere magnezyum iciodum sende doktoruna danis bi tik yükselt ilaci bence son haftalarda ilac kullanınca sanciyi kesiyomus cunku
Misskokulumm Suhedaa iyyy zaten ilacı içene kadar bulantidan bitiyorum bir de günde 2 defa derse direkt çöpe atcam acayip midemi bulandırıyor
Suhedaa Mavilianne valla ben 37 38 haftalarda biraktim ilaci sancim gelmez korkusuyla gene gelmio orasi ayri hahaha sadece bacak kramllari beni mahvetti
Mavilianne Suhedaa Bende nadir içiyorum ama hiç içmeyeyim o zaman. Maden suyu iç canım onun içinde de magnezyum var ya