Melikekpln Hanimlar 8+6 haftalik hamileyim.2-3 gundur dis etlerim sizliyor dis etlerim cekilmis galiba ayrica basim agriyor gozume vuruyor resmen. Göğüslerim cok agriyo bazen el degemiyorum neden oluyor acaba? Doktora gittim bebegin ustunde kanama alani olusmus 0.89 mm cm biel degil 1 ay icinde kaybolur dedi.. ne yapabilirim dislerim basim icin
okyanustakibulut Melikekpln hormonlar vücudunun heryerini değiştiriyor cok normal hepimiz yasadik :) geciyor 2 haftaya ya da alışıyorsun
Cagla22 Melikekpln gayet normal canım ben 25.haftada üst 20 lik dişimi çektirdim artık dayanamıyorum düşün. Sızlama için bnm doktorum sensdoy önerdi çektikten sora bayağı da iyi geldi
Happymamizmir Çok normal böyle şeyler vücudunuzda değişimler olucak kafanıza takmıcaksnzz ve tadını çıkarcaksnzz☺️🥰 diş etkeriniz için bir diş doktoruna görünmeniz iyi gelebilir ☺️Hepimiz aynı durumdayız inan ☺️
Melikekpln Happymamizmir ay nasil sizliyor acaba 20 lio dismi cikariyorum dedim patlayamamisti cunku🙂 dis etlerimin agrisi basima vuruyor belkide 😏 kendimi hasta olacak (grip,soguk algınlığı) gibi hissediyorum artik vucudum kirildikca 😞
okyanustakibulut Melikekpln ben hamile kaldığımı 5. Haftada öğrendim öğrenmeden önce dedim ki ben heralde meme kanseri oldum bu nasil agri doktora gidecektim neredeyse 😁 geciyor yani
Melikekpln okyanustakibulut bende 5. Haftamda ögrendim bu siralar cogaldi. Birde burnum cok tikaniyor ya zor nefes alir oldum
Happymamizmir Mesela bende iki gündür baş dönmesi Var bende de 🙄 bu zamana kadar kötü değildim çoğu belirti yoktu son dönemler başladı 9.haftadyz
Melikekpln Happymamizmir donem ilerledikce oluyor demkki bende yarin 9 olucam nasipse. Ama bas ağrısı huzursuz ediyo uyumaya calistim agridan o bile olmuyoe
okyanustakibulut Melikekpln bende öyleydim oglum olcagini öğrendim yanlis yönlendirmek olmasin ama :)
Melikekpln okyanustakibulut bende erkek hissediyorum hep.. sağlıklı olsunda kiz erkek ayırt etmem ama beni hirpaliyor resmen☺️😆