Ozgok01 Mervekara95 😂😂😂 gerçekten öyle inceliyorda bebeği bayagı heryerini gösteriyor kalabalık biraz sıkıyor ama yapcak bişey yok😂
Bgz_123 Sibl8 evet yapıyorlar bnde tpktlıyım ama gebzede otryrm mmlkete gittiğimzde detaylı ultrason günümüzdü ünvrsete yptırmıştım
Bgz_123 Sibl8 zeki beydi kntrol amaçlı gittim detaylı ultrason istedi özel gibi orasıda biz 30 tl bi ücret vermiştik sıra filan beklemden direk gidip girmiştim
sssherlock Bgz_123 Zeki beyden nasıl sıra aldın ya da takipli hastası mısın yoğunluğından dolayı randevu almak epey bi zor
Bgz_123 sssherlock canım ben tokatlym ama gebzede otryrm memlkete gitmiştik 1 ay önce ozmn bizim bi tanıdıgımız vardı hastanede onun aracılıgyla sıra aldık detaylı ultrason istemişti oşklde olmuştu
sssherlock Bgz_123 anladım canım doğrudur tanıdık varsa falan ancak öyle oluyo sanırım.. teşekkür ederim 🙏
Bgz_123 Sibl8 evet çok iyiydi takipli hastası filan değilidim ona ragmen ayrıca misafir olarak gittiğümide blrtince dahada iyiydi sagolsun muaneden hemn sonra detaylıya girmştim oderce