Ozgok01 Mervekara95 medicalde ertan beye gidiyordum cok memnundum kendisi gitti şimdi üniversitede zeki beye gdiiyorum cok iyi bir doktor memnun kaldım kalabalık biraz ama gercekten ilgileniyor özelden birşey oldugunda ulaşabiliyorum da 😊
Smybsr Erbaa da yaşıyorum Amasya da gülbin hanıma gidiyorum gülbin yıldıran Harika bir doktor ☺️ Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💕
Mervekara95 Smybsr özel muayenehane mi canım ??? Bende Turhal da yaşıyorum yeni taşındım istanbuldan 🙈 O yüzden sormak istedim burdan . Teşekkür ederim ☺️ Allah hepimizin yardımcısı olsun , sağlıkla kucağımıza alalım🙏🏻
Mervekara95 Ebru9360 devlet konusunda maalesef çok ön yargılarım oluştu canım burda okudukça 🙁 ama iyi bir doktor olursa önerilerinize açığım 🙏🏻
Sibl8 Mervekara95 bende turhaldayim yeni geldim devlet hastanesinde turbalık irem var da beğendim gibi ama kararsız kaldım kime gidecem bilmiyorum da
Ebru9360 Mervekara95 ben devlete gitmiyorum cnm sanada tavsiye etmem gitmeni imkanin varsa kesnlkle ozele git ben sehadet ozden var ona gidiyorum cok iyi cok tecrubeli ve cok ilgileniyo ben memnumum doktorumdan tavsiye ederim
Mervekara95 Sibl8 bende bilemediğim için buraya yazdım canım ... Öneriler geliyor sende bak bakalım kafana uyan olursa gidersin ☺️
Smybsr Özel muayenehanesi var canım Benim kesinlikle şüphesiz muayene olabilirsin gerçekten Harika bir doktor kaç haftalıksın
Mervekara95 Smybsr çok teşekkür ederim canım ... 🙏🏻 Amasya yakın bende muayene olayım daha yeni öğrendim 4 haftalık.
Berilseda Beeenn yasıyorum çift çizgiyi biraz önce gördüm😊 mehemet nalbanta başlamak istiyorum ama önerdiğiniz başka bir doktor varmı?
Bgz_123 Sibl8 evet yapıyorlar bnde tpktlıyım ama gebzede otryrm mmlkete gittiğimzde detaylı ultrason günümüzdü ünvrsete yptırmıştım