Zeynep472165 Bugün kontrole gittim bebek 2780 Gr dedi çok küçük geldi bana ama doktor bişey demedi ve çatı kontrolu de yapmiorum ben dedi doğumdan önce bakıyorum anneyi önceden korkutmaya gerek yok dedi aranızda bu durumu yaşayan annnelr var mı yardimci olun lutfen
Senazencir Zeynep472165 benim doktorum da doğumdan 10 gün önce bakıyorum dedi ben hamilelikten önce gitmiitim rahim de çat kemiğin de çok aşırı dar demişti doktor. Yani doğuma kalmadan bakılmasından yanayım ne olur ne olmaz. 1 ay önce bir arkadaşım doğum yaptı omun doktoru da bakmamış onun çatı kemiği de darmış 2 gün sancı çeköiş doğumdan sonra gördüğüm de tanıyamdım dudakları çatlamış gözleri yüzü ıkınmaktan mahvolmuş çatı kemiği dar olduğu halde normal doğum yapmış. Bende normal taraftarıyım ama bu riake de girmem öyle bir durumum varsa sezeryan düşünürüm
merve1777 Zeynep472165 38+6 da dogum yaptım 2 hafta once çatı muyanesi hic yapmadı kontrole gitmiştim başı kanala girdiğini soyledi ondan dolayı çatı muyanesi yaptı ve 3,5 cm acıklık var dedi ve yatışım yapıldı😊 3 kg 10 gr dogdu
minikkurabiyem2019 Zeynep472165 bende sezeryanım 36 da 2600 dedi cok zayıf ya 3 bile olamıcaz sanırıım 10 gün kaldı
esmaynyl Zeynep472165 bende 37+5 de kontrole gittim çatı muayenesi yapıldı . Bence yapılması gerekiyor plan yapmak ve önümüzü görmek için. Bebeğimin kilosu da 3050 gr çıktı.
Zeynep472165 Senazencir doğum zamanı bakacakms çatı sarsa sezeryana alacakms ama bana mantıklı gelmedi pek
Ylmz52 Bende 37+3 haftalığım.Dün çatı muayenesi oldum hiç acımadı gayet rahattı kasmadık kendimi çatı uygun olduğunu söyledi normali bekliyoruz Bebek 3.400 gr olmuşdu