Senayerva Kızlar doğuma 10 gün kaldı şimdiden dolabımı hazırlamak istiyorum difrize neler atmalıyım birde lohusalar için yemek fikirleri verirmisiniz gaz vs yapmayan
Ultraslan40 Senayerva kızzzz 10 gün kala hiç mi ağırlaşmadın bacım yat dinlen iyice 😅😅😅 şaka bir yana ben yaprak sarmayı düşünüyorum mantı yapacağım sulu köfte yapacağım sigara böreği sarmak istiyorum. Burada bekleyim bana da fikir olsun. Ama bence tek başına yapma
Rapunzel2019 Senayerva Bayaa geç kalmışsınız. Ben her sene oldugu gibi bu sene de Yeşil Fasulye , Barbunya, Bezelye , Patlıcan közleme ve kızartma attım. Doguma yakın yaprak sarma, ve yufka böreği sarıp atacagım.
Nisannasell Patatesli gül böreği kurabiye de olabilir ama benim daha çok var ben bile düşünüyorum ne yapabilirim die 😆
Ultraslan40 Meryemyigit ay canım ya hiç aklıma gelmedi hakkınızı helal edin😢😢 Ankaradaysan ben yapacağım zaman çağırayım bol bol ye, benim de cezam olsun 😘😘😘
Ozlemfehmi Pogaca, hashasli corek, yaprak sarma, kofte sulu kofte fellah kofte simdilik bunlar aklimda 😊 bir de kavanoza kurabiye yapacam aylarca bozulmuyor 😊
Ozlemfehmi Fureya evet minik minik bir yemeklik hazirlayip posete koyup atıyorum 😊 normal kofte seklinde de yapip atiyorum kurtarici 😊