Beetuskoo Bala_m ben hiç ilaç su falan içemiyorum benim bulantım gece artıyo ama gündüz de var su içtiğimde hepten kötü olduğum için folik asitimi vitaminimi falan kullanamıyorum
Ozlembln Benimde yarın 11 haftam bitiyor, haftaya kontrolüm var.mide bulantım hep var ilaçla duruyorum.fakat iki gün bariz arttı.hatta dün gece uyuyamadım 😔 hiç mutlu olamıuorum bu durumda
Beetuskoo Ozlembln aynen benim de dün arttı bugün de aynı. Ama ilaç da fayda etmiyor bana ilacın ne senin dozu falan nasıl?
Sermec Efesevim evet genelde ultrasonda ense kalınlığı burun kemıgıne bakıyorlar sonra da ıkılı teste ama ben ikili ve üçlü test yaptırmıycam sadece detaylı ultrason yaptırcam
Ozlembln Beetuskoo ben hepsini kullandım canım, şu an prilam kullanıyorum.gece iki tablet içiyorum.en iyi gelen bu oldu bana
Edaliiii Beetuskoo evet canım 10 gün sonra ikili taramam var zararlı diye hiç bir doktor göstermiyordu dedim birşey mi oldu kendimi çok iyi hissediyorum deyince sesini açtı makinanın Rabbim herkese nasip etsin insan motive oluyor ☺☺
Deryayaman Beetuskoo canım benim çok şükür bulantılarım cok olmadı ben aç kalınca midem bulanıyor o yüzden 3 4 saatte bır yıyorum az yiyorum sık yıyorum
mrs_kelebek Rabiaa17 14-16 arasında ufak ihtimalle görülür. Ama 16 dan sonra kapatmazsa kesin belli olur😍
mrs_kelebek Ben bugün 10+6 haftalığım. Mide bulantısı ne zaman biter diye günleri sayıyorum. Özellikle geniz akıntım bulantımı tetikliyor. Ne yapabilirim hiç bilmiyorum.
Beetuskoo mrs_kelebek 11+1 oldum bugün ilk defa bulantınız uyandım ve bu saate kadar da olmadı inşallah yanıltıcı değildir böyle devam eder.