Deletedmom0320 Kızlar az önce hastaneden geldim. Yani özele gidiyorum ve bildiğiniz üzere giriş yaptığınız zaman 100 lira ödeyip 10 gün boyunca tekrar gelip muayene olabilirsiniz. Ben pazartesi günü giriş yapmıştım kontrole gelmek için. Dün de ziplayip hoplayinca karnıma kramplar girdi çok ağrıdı bende endişelendim. Bugün olmuş cuma geldim hastaneye bütün personel bana neden geldiğimi sordu normalde 2 hafta sonra gelmem gerektiğini söylediler. Yani resmen burda ne işin var der gibi sordular çok sinirlendim ya parasıyla değil mi gelirim ben. Dışarda oturan sekreter bile bana hesap soruyor diyor niye geldin. Dedim sizi ilgilendirmez,şikayetimi sizinle paylaşmak zorunda değilim. Manyak mi bunlar? Hele doktor yüzüme bile bakmadı geldim diye. Bu nasıl bi muamele ya? Ayrıca ben eşim askeri personel olduğu için görevde ve yanımda değil. Bebeğim 7 haftalık, ben ilk kalp atışlarını eşimle dinlemek istiyordum bunuda doktora söyledim. Kadın umursamadan iki saniye açıp kapattı kalp atışı. Şuan moralim çok bozuk. Yani bu heycan bile kursağımda kaldı. Ben mi abarriyorum sizce? Gerçekten çok mutsuzumşuan ...😞
Deletedmom0320 Semuss valla artık bıktım nereye gideceğimi şaşırdım... Allahım herkesi iyi doktorlala kaşılarştır ya Rabbim