yasemen_ Arkadaşlar hamileliğimin 6+1 deyim bugün doktor kontrolüm vardı keseyi bebeyi gördük çok şükür iyi dedi doktor yalnız kalp atışı daha başlamamış dedi haftaya tahliller için vs.tekrar gelin dedi.acaba kalp atışı hangi haftada başlar ve duyulur yada herkeste farklılık gösterir mi?acemi olduğum için sormak istedim.
Mebos yasemen_ herkeste farklılık gösteriyor canım endişelenme bişi olmaz haftaya duyarsın inşallah içini ferah tut ben 6+5de duymuştum illaki 7 haftalıkken duyarsın
Skbn01 yasemen_ canim benimde 6.haftada görünmemişti 6+2 de vajinal ultrasonla görmüştük kalp atışını. Haftaya duyarsın büyük ihtimalle
Ipek86 yasemen_ belki birgün sonra gitseydin duyardin kalp atisini, ben 6+2 duymusdum :)) genelde kese ve bebek varsa kalp atisini duymak yakindir, yada göbekden varsa daha duymamisdir vajinalde daha önce görülüyor
Rbidrmz Canım acele etme herkeste farklı haftalarda oluyor geç döllenmeden dolayı ben 8. Haftamda duydum kimisi 7 de kimisi 6 da duyuyor o yüzden kalbini ferah tut canım duyarsın inş 🤲❤🤗
yasemen_ Ipek86 Skbn01 GnAyotbsi teşekkür ederim içimi rahatlattınız arkadaşlar bir kaç gündür netim yoktu giremedim