Mavilianne Sermec Önce hastahane başka yaZdı 1 ay onu kullandım adını hatırlamıyorum ama sonradan sağlık ocağı vegaferonu verdi. Kullan canım onu
Sermec Grisayfa bu ferro sanolu doktor yazmadan eczaneden alabilir miyim bır de kacıncı haftada başlamalıyım
Grisayfa Sermec ben 13. Haftada başladım kanım sınırdaydı o yüzden tabiki alabilirsiniz reçetesiz satılıyor ama sağlık ocağı bile yazar
Nigdelianne Sermec 20. Haftadan sonra başlanıyor diye biliyorum ben ama yine de sorun bi isterseniz. Ebe bana hamileliğin 4 ayı kaldığında doğduktan sonra da 2 ay kullanacaksın dedi
58denizfatos60 Sermec tam hafta hatırlamıyorum ama folikasiti bitirdi bunlara başlattı oda 3 aydan sonra diye biliyorum
GnAyotbsi Sermec ben 12 haftalik gittim folikasiti kesti Daha ilaç vermedi bana suan 15 haftalik hamileyim.canım
Sermec GnAyotbsi anladım cnm bende folık asiti bırakırdı decavit verdı kan ilacı falan vermedi 4 hafta sonra tekrardan cagırdı o zaman yazar heralde
Zeynepdefne23 Decavit vermisti midem karıştı ve yutamadim, durumumu arzedince provit omega yazdi kapsül en azindan yutmasi kolay ve icinde balik yagindan tut tum vitaminler var icinde, 55 tl idi ozelmis devlet karsilamiyir =(
Mavilianne Sermec 12. Hafta da hepsine başladım canım ben decavit kan ilacı. 23. Hafta da omega kullandım 🥰