Sulee123 Rbia_atkn mrh kaç kilo bebeğiniz günümüz aynı hiç kilo almamış 1 haftadır normal Doğum bekliyorum ama gelmeyecek gibi
Mervemehr 26sında da ben doğum yapcam ben de çok heyecanlıyım. Bir gün var aramızda. Dün netleşti bizim günümüz. Şu an karnımı ittiriyo gerdiriyo. Bu anları aşırı özlicem ya☹️
Sulee123 Mervemehr mrh kaç kg bebeğini 1 haftadır hiç kilo almamış benim günümde belli değil aynı gerginlik var
Mervemehr Sulee123 ya dün baktık 3200 dü kilosu senin ne kadar? Bu aralar çok almıcak kilo diye programda yazıyodu bence telaşlanma
Sulee123 Mervemehr Rbia_atkn 38+5 3600 dedi ama hani hiç almamış olması beni şaşırttı heralde geçen haftada aynıydı 50 gram bile almamış o yüzden sordum
Anneyimki Son 9. Artık heyecan meyecan kalmadı bende. 3 kere çatı muayenesi oldum yokkk yokk açıklık yok. Bıgünde bi patmak açıklık var dedi. 3 güne bi alttan bakıolar tamam acımıyo ama artık yoruldum ya git gel öatı muayenesi nst ultrasonnn. Yeterrrr.. Bnmkide bi haftda 100 gramcık almış. Ay yediklerm nereye gidio onud anlamıorum. İyice dellendim. P. Tesi tekrar çagırsı yeterr gitmicem sancımı beklicem cocuhn hareketlerine bakıcam tabiki azalma olurda o ayrı.. Off varmı benm gibi bunalan. Bugün acaip bunaldm stres yaptım neden bilmiorm. Heeee bu arada kanalada girmemeişşş hanımefendi......