Mom13 Merhaba kızlar son regl tarihin 20 agustos hastalığına 1 hafta kala erken test yaptım ve sonucu öyle öğrendim sonra belirli aralıklarla hcg yaptırdım 38-193-896 cıktı doktorum yarın da kesmeyi göremezsem dış gebelikten şüphelenecem artık dedi. Bu konuda tecrübeleriniz varsa yardımcı olur musunuz
asyaa15 Mom13 canım daha erken olablr 6 7 haftalıkda görenler oluyor. İnşallah görürsünüz baska bi dr ile daha görüş mutlka
Purple13 Mom13 benim değer 1000 nin üstünde çıktıktan 3 gün sonra çağırmıştı keseyi görmek için. Vajinal usg ile görmüştük. Verdiğin değerlerin kaç gün arayla olduğuda önemli tabi düZenli artış olması gerekiyor.
Oglusum89 Mom13 benım beta hcg 2900 ken gördüm keseyi bir kez kan testı yaptım 2900 dü aynı gun gittim doktor göremeyebılırız keseyı ama bakalım dedi baktı ve gördü daha erken gbi geldi bana cnm
Mom13 Purple13 Purple13 193ü pazartesi 896 yıda perşembe verdim. Vajinal usg yapmak istedi ama kasılıp korktugum için baktıramadım
Mom13 193ü pazartesi 896 yıda perşembe verdim. Vajinal usg yapmak istedi ama kasılıp korktugum için baktıramadım
Ruhsuz Mom13 bu doktorlar hamilelwri yıpratmak için mahsus mu yapıyor anlamadım 2000 üzerinde karından görünür kese neden bunu söylemiyorlar
GnAyotbsi Mom13 bir kere değer 1500 2000 arası kese görünüyor bir hafta Sonra ancak keeyi görürsün baSka doktora git canım
2cocukluana_ Mom13 canım kese bhcg değeri 5000lerde olunca görünüyor o da en az ben 5. Haftamda gittim 8. Haftaya kadar görünmedi korkma iki günde bir kan ver bakalım hcg değerin 2 kat artış gösterecek mi
Mom13 2cocukluana_ dün özel hastanede bhcg verdim 0.1 cıktı dediler bana oysa ki pazartesi 193 cıkan sonuc için. Devlet hastanesine gittim 896 cıktı ilk hamileliğin ve gercekten ben birşey anlamadım
GnAyotbsi Mom13 öyle bir şey yokki yarına kadar bakalım değer 5000 binlerce kadar çıkacak mı benimde en son degerim 800 dü doktorum bana 1 hafta sonra gel keseyi görelim dedi yarın aynı doktora gitmeyin başka bir doktora gidin en az 1500 lerde başlanası lazım
Funda16 Mom13 canım 1000 in üzerinde gördüm keseyi ben kimileri 1500 ü buluyor demişti doktorum geç döllenme falan doktorun acele edip dış gebelik demesin ya moral bozuyorlar hemen görürsünüz en kısa zamanda inşallah
2cocukluana_ Mom13 benim 1207 4010 8007 11670 22740 Bunlar iki gün arayla verdiğim HCG değerleri canım sağlıklı gebelikte çok hızlı artıyor. Rabbim hayırlısını versin inşallah
Mom13 2cocukluana_ aynen canım yarın tekrar bir hcg verim ona göre bakayım ben duruma doktora gitmicem bir süre hcgden takip edicem 5000 lere geldiğinde giderim
ELHAS Arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim perşembe günü beta hcg yaptım sonuç 3542 çıktı ama ultrasonda görünmedi kesem doktor cumartesi gel dedi yine bakalım ultrasonda sizce boş gebelik mi çok üzülüyorum