Smyraa_06 Kızlar benimki kışa denk geliyor. Şimdiden liste yapmak istiyorum. İlk bebeğim sizce ne almam gerekiyor. Zıbını uzun kollumu yoksa kısa kollumu almalıyım. Kafam karışık tecrübeli biri yazabilirmi 🙄
Ozlembjk Smyraa_06 https://www.instagram.com/p/B2nxT04lNf1/?igshid=c5pejtx9bm0z canim bak burdaki linke göre yapabilirsin
kckprens6 Benimde şubat uzun kollu aldım hep kış bitişine de denk gelse de bebek yeni doğduğu için haziran dan sonra kısa kolluya geçebiliriz anca 🤭
Ilknur_emin Bende 0 3 aylık tüm.kiyafetlerini uzun kollu alıp 3 6 aylıkları yarim kollu ve uzun kolun karışık almayı düşünüyorum
kckprens6 Ilknur_emin benim hepsi öyle tabiki aralarında tek tük uzun kollularda var 3 6 ay 6 9 ay arası kısakollu
Ilknur_emin kckprens6 ben daha başlamadim henüz hiçbirşeyimiz yok ınsallah bu hafta cinsiyetini gösterirse başlamayı düşünüyoruz
kckprens6 Smyraa_06 Samsun miniço gibi mağazalarda genelde zıbınlarda indirim oluyor takip ederseniz daha uyguna da alabilirsiniz 🤭
deletedmom220 Benimkide şubat sonuna geliyor 0-3 ay uzun kollu zıbınlar almayı düşünüyorum 3-6 ve 6-9 olanları diğer arkadaşlar gibi kısakol almaya başladım zaten tam kış gelmediği için heralde çok fazla uzun kolda bulamadım daha vakit çok bakalım 🤣