kelebek12345 Kızlar bugün 7. Gecikme günüm her test negatif. Deli olucam adet olacak gibide deglm. Normalde adetm saati sasmaz. İlk defa basıma geldi. Yardım edin lütfenn
OktayMeltemSahin kelebek12345 yardım edin derken canım yani bi kan testi ver istersen bazen gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor doktorla bir görüş bir muayene ol derim.Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah 🙏🏻
Minnaksercecik kelebek12345 canım benimde öyle çıktı aman kan da hemencecik çıkıyor kan ver ben 2 bebeğimde yaptım çıkmadı ama 3. De çıktı
Emnmntmhmmt kelebek12345 kan ver canim gerçi bnm kandada 0 çıkmıştı ama gec yumurtlama oldugu icin 20 gün gecikme sonucunda kanda öğrenmistim
Aslhnmstfa kelebek12345 canım erken gebelik testi var onlardan alıp dene belki çıkar benim 3 gün geçyi yaptım ondan çıktı 1 hafta sonrada kan testi yaptım orda da çıktı
Kekmez kelebek12345 yani adet üzerinden bir hafta geçmiş çıkmıyorsa gebe değilsinizdir belki adet gecikmenizin farklı bir sebebi vardır ben kan testi yapmıştım çıkmadı daha sonra eczaneden 5 liralık testlerden aldım adetime 3 gün vardı ve çıktı
MeryB Ben gebeliğimi 10 gün bekledikten sonra Kan verdiğim zaman öğrendim. Yani kan vermek daha mantıklı.
Minnaksercecik kelebek12345 canım bazı bayanlarda idrar test çıkmıyor kan bile bazılarında çıkmıyor ki sen bence git kan ver acil hemen çıkartır sağlık ocağı bir gün bekletir ben bekledim çıkmadı dedim kesin var gittim kan verdim 4 haftalıksın dediler sende git kan ver
Emnmntmhmmt kelebek12345 kac kez evde test yaptim 15 gün gecince kan bile verdim oda sifirdi en son 20. Gün kadin doguma gidicem bana bi adet söktürücü falan versin diye.o gün test verdim kan degerlerimi falan bta hcgde istedim o günün aksaminda ögrendim 😊😊
Sabrszanne3535 kelebek12345 bence 1 hafta daha bekle canım daha iyi sonuç alirsinz erken gebelik gösteren testler var onlardan alabilirsn
uleKurbanKazan kelebek12345 erken belli eden testler var ben onda öğrendim 30 35 lira kan testi yaptım 3 gün önce negatifti o testte pozitifti sonra bir kan daha verdim pozitif çıktı beklemek zor bekleme
Sabrszanne3535 kelebek12345 o testten al canım alaniliyosan ben 12 gün geçince öğrendim hamileigimi ins sende hamilesindir
uleKurbanKazan kelebek12345 adetim gecikmeden öğrendim ben planlıydı beklentimiz vardı adetime 3 gün kala öğrendim