Ikbalper Rabbim kucağıma almayı nasip ederse bir oğlum olacak 🤰🏼 Ve ona isim ararken “Vefa” ismine denk geldim. Sizce nasıl🧐🧐 Ya da önerebileceğiniz isimler var mı 🥰💓
Kdzynp Ikbalper bence güzel değil bir kere daha düşünün alay konusu ederler ilerki dönemde vefasız vs gibi
Deletedmom00170 Ikbalper güzel bir isim vefa sözünü yerine getirme sözünde durma borcunu ödeme anlamina geliyor canim bende dizi izlerken bir isim beğenmiştim😘
Sinemksk Ikbalper dalga geçilmeye müsait gibi alparslan bnm oğlumun adı şimdi kızıma hamileyim asya koyucam inşallahh
LittleAnne Mucize doktorumu izlediniz 🙃 çünkü bende aynı şeyi düşündüm oğlum olursa Ali vefa mı koysak diye 😂
Ipekozsyhzry Bizim oglumuz olsaydi KEMAL ATA koyacaktik ama prensesi bekliyoruz 😊 vefa guzelmis Toprak, Aras ayaz flnda dusunebilirsiniz yigit alp fln 😊 hayirli olsun
Ikbalper Ipekozsyhzry Çınar ve Asil arasında gidip geliyordum birde vefa eklendi 😂 Ne kadar zor şeymiş bir isim bulmak 💕
LittleAnne Ikbalper doğru tahmin etmişim 😂 bence güzel bi isim vefa ama yanına muhakkak bi isim gerekiyor bence
Solitoo Kızlar benimde oğlum olucak ben ARİN istiyorum eşim Ali Hamza istiyo sizce ALİ ARİN olurmu eşim Ali’yi çok isiyo bende ARİN uyuyormu 🥺
Sinemksk Ikbalper teşekkürler 😊 mustafa kemal de hoşuma gidiyor bnm ilk oğlumda koymak istedim ama babamızın hep hayali o isimdi diye koyduk bi oğlum daha nasip olurda olursa mustafa kemal düşünüyorum ❤️