Meltemasya2019 Dün kontrol gittim kızlar ve suyumuz azalmış pazartesi sezaryen ile alacaklar 37 haftalık dua edin kuvezde yatmasın ikimizde sağlıklı bir şekilde evimize gelelim Allah rızası için..
Guneyimmm Meltemasya2019 küveze girmez ben 34 haftalık yaptım sağlıklı oldu çok şükür hastanede kalmadık
Nur___ Meltemasya2019 Allahı izniyle küvöze bile girmez belki haftan büyük, , biz ederiz🙏 sen inancını koru 🌺
orgucuanne Meltemasya2019 Allah yardımcınız olsun.. kotu dusunmeyin inşallah sağlıklı güzel bir doğum olur. .
baby10 Guneyimmm maşallah canım size inşallh bu arkadaş da öyle olur kşlosu kaç doğdu canm kiloyla alakalı mı sizce kuveze girip girnemesi
baby10 Allhın izniyle sağlıkla ewe dönersşniz doğumdan sonra canm bir tanıdığım 36 haftalık doğdu kuveze gşrmediler inşlh senin de öyle olur canm
Meltemasya2019 Nur___ ciğer geliştirici iğne vurdular inşallah bir sorun çıkmaz bizimde organları normal gözüküyor ultrasonda solunum yapıyor kalbide normalmiş inşallah bir sıkıntı çıkmaz alır getiririm evimize
Nur___ Meltemasya2019 inşallah cnm, sorun olmuyor pek genelde ciğer geliştiriciden sonra, inşllah kucağında evinize götürürsünüz 🙏🌺