Sevda48 Kızlar hayırlı cumalar hepinize bugün nst de sancım çıktı ve çatı muayenesi yaptılar 1 parmak açıklık var dedi 39+1 haftaligim hepinizden dua bekliyorum 😍
Arzumurkmez Sevda48 sağlıkla kucağınıza alın inşallah benimde tam 39 haftam bittiğinde 1 parmak açıklıkla Doğumum başlamıştı ☺️
Rbasaglam Sevda48 allah tez zamanda bir nefeste dogurmayi nasip etsin bende şuan 40+1 m doğuma dair belirti yok sizde bana dua edin minik kızıma kavusayim inşallah
Sevda48 Arzumurkmez daha yapmadım canım açıklık 2 cm nişanım da geldi. Ama sancılarımin çoğalması lazımmış öyle dedi doktor evde bekliyoruz
Gozde89krkmz Sevda48 ağrın ne durumda canım ve nasıl başladı açılmayı sen hissettin mi peki bebek karnında toplanma yaptı mı 🐥
Sevda48 Gozde89krkmz hafif hafif sancılar var evet çok aşırı toplanıyor kasılıyor karnım açılmayı hissetmedim nst de sancı çıkınca çatı muayenesinde öğrendim açıklık olduğunu canım
Sevda48 Rbasaglam amin hepimize inşallah dua ederken herkese ediyorum zaten inşallah sağ salim alırız kucağımiza 😍