elemmm__ Kızlar bugün adet günü. Dün dr.prüfer diye marka test almıştım 3 tane yaptım negatif. Ama kasıkta batmalar vardı. Bel ağrısı falan ama göğüste hassasiyet yok. Bende ovulasyon testi ile hamileliğini öğrenenleri okumuştum. Test kalmayınca elimde ovulasyon ile yaptım ve biraz da olsa diğer silik bir güne göre koyu çıktı. Yumurtlamam 5 Eylül’de başlamıştı . Fotoğraf atmaya çalışcam şimdi.🙏
Ozge3747 elemmm__ Ovulasyon testiyle hamileyim diyebilmen için t çizgisinin c den daha koyu olması gerekiyor
Gulmira21_ Bir kac gun bekle yenidən test yaparsin onda mutlaka bir sonuc alirsin İnsallah hayirli haberler verirsin🤲🤲☺️
elemmm__ Bugün adet günüm dayanamadım 😞 dün dr.prüfer diye bir marka ile test yapmıştım ama negatif . Adet günümde böyle kasıkta ufak batmalar hiç hissetmemiştim. Özellikle sağda olmuştu. Ondan umutlandım evde gebelik testi kalmayınca ovulasyon ile yaptım sanki diğer yumurtlama günü dışında silik günden daha koyu gibi geldi sevindim sizinle paylaşmak istedim.
Betulsna elemmm__ bazılarının testte çıkmayıp ama kan testinde çıkabiliyor. Ama yine de adetinin Bi kaç gün gecikmesini bekle ve en sağlıklısı kan testi yaptır cnm. İnşallah hayırlı haberler alırsın.
elemmm__ İnşallh 😞 buraya ilk üye olduğum zaman hamileydim. 7.haftada gelişimi durmuş kalbi durmuştu. 24 Nisa’nda kürtaj oldum.. Her ay umutlu bir bekleyiş içerisindeyim. İlk kez ovulasyon takibi yaptım bu ayda. Allahımm bu mübarek Cuma günü dualarımızı kabul eder inşallah 🌸🙏