[silindi] fadimeozbas fadimeozbas hihhhh😤😤beni sevdiklerinin arasına etiketlememis bile aramızdaki belli işte en azından @Deletedmom00170 ninki belli oldu😞😞
[silindi] Deletedmom00170 sende benden başka herkesi sevmissin maşallah 😞gördüm etiketleri beni sigdiramamissin:!!😒
Deletedmom00170 [silindi] sen öyle yparsan bende böyle yaparım hıhhhh sen beni sevmiyosun ben seni çok seviyorum
Deletedmom00170 Blackkcat boş yavrum yine kaset testler bozuk olabiliyormuş innovita alacam gelecrk ay
Blackkcat Oğlum deri enfeksiyonu geçiriyor onunla ilgileniyorum hastaneden geldik şimdi,antibiyotik krem verdi dr
Didem6235 Kizlar merhaba yeni katildim araniza ovulasyon testi salidan beri 2 cizgide koyu ayim 7sinden beri yapiyorum hic boyle olmamıştı bugun yaptim yine iki cizgide ayni ne demek oluyo bu hala yumurtluyormuyum yani
Didem6235 Deletedmom00170 hayir 7de basladim yapma silikdi biri ama salidan bugune yani 5. Gun oluyo hep iki cizgide ayni koyulukda cikiyor
Deletedmom00170 Didem6235 24 48 saat bugun yaptin yarin yine yaptın Çift olabilir 2 gun ust üste ama 5 gün bormal değil kuzum 3.gün catlamasi gerekiyordu hamile kalmış olmayasın