Melike37 Deletedmom00170 kuzum eli ayagı sağlıklı olsun yeter kaç aydır yapıyorum kaç gün sonrada baksam hep boştu en pahalılarından alıyordum bişey yoktu ınsallah bu seffer hayırlısıdır
AlpYus Deletedmom00170 canim sana tavsiyem trst yapana kadar bu kadar sey icme.. yesilcay zaten idrar sokturucu kahvede oyle.. test yaptiktan sonra ic ki yanlis sonuc alma
Betulsna Melike37 canımm inşallahh hamilesindirr çokk hafif Bi çizgi çok dikkatli bakmak lazım galiba daha çok yeni bir kaç gün daha bekle testi tekrarla bence kuzumm. Ayyy çokk sevindimm❣️💃🎉
Melike37 Betulsna ay kuzum benı görsen öyle aglıyorumkı bu anı cok bekledım normal test yaptım gözukmedı erken yaptım gözuktu benım döllenmem gec oluyor yumurtlamayı gec buluyorum inşallah hamıleyımdır kuzur rabbımden sağlıklı bı evlat tek istediğim🙏
Betulsna Melike37 inşallah cnm inşallah hamilesindir Rabbim gönlüne göre versin. Sakın kendini yorma çok dikkat et. Ama Bi kaç gün sonra tekrarla testi😘😘
Melike37 Betulsna tekrarlıycam kuzum ınsallah vardır ya ay kız bıdr felaket grıbım gözlerim balon gıbı
Betulsna Melike07 He ya hiç sorma. Yine Rabbim önce sağlık versin de. İnşallah sağlıklı gebelikler yaşarız 🙏🏻