SonglTa Merhaba güzel anneler 😌 öncelikle şubatın 28 ince sabah agrılarım vardı ayaklarım cok ağrıyodu ayakta dün cok kaldım dedım kesın o yuzden dedim saatler gectı oglen 12 oldu yemek yedım yedıkten sonra kasıklarıma adet sancısı gib sancılar gelıyodu ara ara morelsızdım yüzümden anlaşılıyordu 🤔 işte saat ilerliyordu ilerledi ilerledi saat aksam 8 oldu tuvalete gideyım dedım baltım nişanım gelmiş . 1 saat sonra falan yemek yedım duş aldım hastaneye geldık acıklıgıma baktılar nstde sancılarım gorunuyordu ama acıklıgım yoktu . Bana yatıs onerdı doktorum ben kabul etmedım acıklığım yoksa agrılaroö artarsa gelırım dedim onlarda eşimin onayla benı eve gonderdıler . Gece sancılarım sıklaştı ama ben sabahı bekledım dayanılmıcak gıbı degıldı. Dayanabılıyordum sonra sabah oldu saat 8 birazdaha oyalandım baktım saat oldu 9 sonra hastaneye tekrar geldık bana dedilerki yatıs yaparım ama sana suni vermem acıklıgım hiç yok sancın var dedıler eger ıstersen yıne evde cek dedıler ben kendımden suphelendım yok dedım ben yatıcam dedim somra hazırlandım yatısım yapıldı 12 de yatısımı yaptılar ara ara sancılarım gelıyordu bu kız gece veya sabah anca dogurur dedıler benım için . Hiç acıklıgım yoktu cunku nefes egzersızlerı yaptım kolıdorlarda yurudum acıklıgımı 3 yaptım sonra sancılarıö sıklastı acıklık 5 oldu ve 5 dakıkada bır bagırmak ıstemesemde bana bir sancı gelıyordu ki bagırıyodum çok sonra saat 3.20 gecıyodu bir sancım geldı ıkındım kızın dogumu başladı dedıler baktılar 8 santım acıklıgım az sancım gectı birdaha geldı sancım 5 dakıka içinde ... sonra ben ıkındım santımım 10 oldu dogum başlamıstı sonra bi kere daha ıkındım ebeler de cok sasırdı bi ıkınmaya nasıl oldu dıye sonra dogumum gercekleştı saat 3.50 de dogum yaptım ve prenses dunyaya getırdım . Allahım size de kolaylıklar versın 🙏🙏 ben herkeze normel dogumu onerıyorum ..
Elen SonglTa dogumunuz cok guzel gecmis ne güzel bizlere de nasip olur insallah🙏 kesi oldu mu onu peki sizde?
Ferah Maşallah gözünüz aydın,allah analı babalı büyütsün 🙏🏻 38. Haftamdayım allahım bizlere de kolay doğumlar nasip etsin,bi avazda kurtarsın inşallah