Babyboymom Kizimveoglumm kadın jiletleri yaralamıyor onlardan al şu venüs varya o iyi bak ben rose lu bi market varya oranınkini almıştım onu kullanıyorum 😅
Kizimveoglumm Thesra ağda canımı yakıyor desem 🙄🙄 aslında en iyisi ama o can yakması ilk zaman ağda kullanıyordum tabi ergenligin ilk zamanları bırakalı bir 5 sene falan oldu o yüzden agda korkutucu geliyor
Thesra Kizimveoglumm Aynen aslında en temizi oh misi o ama canın yanıypsa ayrı tabi bide baya uzun zamandan beri kullanmıyosanız dönüşüde acılı olabilir anlıyorum canımm☺☺
Epelinkiran Babyboymom ben 3 4 senedir sire gidiyorum aşırı azalttı benim özellikle üstleri şuan 2ayda bir alıncak hale geliyor. Kuoför nadiren jilet vur diyo hemen gürleşiyor sizinki nasıl çoğalmıyo ilk defa duydum 😊
Babyboymom Epelinkiran Evet çoğalmıyor benim aynı sirdeki gibi çkınca sir dede aynı oluyor. Sadece sir ile alırken daha uzun sürede çıkıyordu 15 gün fln 😊 Sadece çabuk çıktığı için daha gür çıkıyor diye bir algı var inanmazsın ama ben zor zamanlarımda bıyıklarımı bile jiletle aldım 😂 Hiç çoğalmadı yani onuda youtube dan bi kızdan dinlemiştim bende eskiden senin gibi gür çıkar diye endişe ederdim ama yapınca hakkaten doğruymuş dedim 😆
Canangnr Gmz93 Ben ondan edindim ama hiç memnun kalmadım,sadce kısaltmak için iyi olabilir,bir kez kullanmaya çalıştım ve bıraktım malesef,ağda yapamıyorsan en iyisi kesinlikle jilet