Yldzeyll Bahar33 nifty testi anneden kan alınıyor bebekte sorun var mı yok mu bakılıyor özeller 2000 2500 arasi yapıyor devlet hastanesi ücret almıyor yanlış bilmiyorsam tek yapan devlet hastanesi izmir tepecik kadın doğum hastahanesi
Yldzeyll Bahar33 kordon sentez de devlet hastahanesi yaptı ücret almadı gün verildi perinatoloji bölümünden kan tahlili yapıldı doktor sıradan doktor değil zaten hoca prof. Yapıyor işlemi uzun bir iğne ile ultrason eşliğinde bebegin plesantasina ulaşıyor oradan doku örneği alıyor sonra yatış yaptırıyor şükür bir sorun olmadı bayağı ilgililer
Bahar33 Yldzeyll yaaa 😔😔peki ağrılı bir işlem mi bilginiz var mı bu konuda ? Kaç gün hastanede yatmak gerekiyor 🤦♀️
Yldzeyll Bahar33 4 saat yatırıyor günü birlik 2 kere iğne ile plesantaya girdiği için rahim de ağrı oluyor iğne girmesi acitmiyor 8 10 dk cekiyor sonra 3 gün yaticaksiniz sadece tuvalet yerinden kalkmak yok dedi
Zade Bahar33 Anneden alınan kan ile oluyor .. yine hormon çalışılıyor . Ben İzmir’de tepecik eğitim araştırmada yaptırdım ücretsiz . Ama başka şehirde devlette yok bu imkan diye biliyorum . Ücret olaylarını pek biniyorum ama çeşitli firmalar var :) Yaklaşık 15 gün içersinde sonuçlanıyor . %99 oranında da sonuç veriyorlar
Zade Bahar33 Özel bi kurumda yaptırırsanız istek yaparsınız cinsiyette bakışmasını istiyoruz diye o zaman kesinleşir tabi :)
Bahar33 Yldzeyll anladım canım, teşekkür ediyorum, çok soru sordum sabrın için de ayrıca teşekkür ediyorum 🌸🌸 inşallah bebeğim sağlıklıdır diyelim, perinatologa gidip gereken test/testler neyse yaptıracağım
Yldzeyll Bahar33 rica ederim ne demek her zaman canım sağlıkla bebislerimizi kucağımiza alalım inşallah 😊🙏🤲