Mukaddes45 Mrb arkadaşlar 3 gün önce tüm gün boyunca karnım cok sertti dün akşam da yine aynı şekilde oldu gaz şişliği gibi ertesi gün doktora gittim miyom oldugu icin baskı yapıyor dedi progestan fitil düzenli olarak kullanıyorum gecmemesi durumunda ek fitil endol ve nidicard verdi sizde de bu karın sertliğini yaşayan var mı nasıl geçer 2.5 ay bilmiyorum😔😔
Dilekonur Merhaba bebimde ara ara aynı şekilde karnım sertleşiyordu 30 saniye falan sonra geçiyordu doktora demiştim ama beni o ara dikkate almadı bende ne olduğunu anlamamıştım Bebek bi yerde toplanıyor diye düşünmüştüm meğer bu yaşadığım sancıymış 🙄 bunu 34 . Haftada öğrendim Protestan verdi ama suyum da azalınca 35. Haftada da erken Doğum yaptım sizinki aynı şekilde midir bilmiyorum ama
Sevkoo Canm benım ben 24.haftadan berı yasıyorum yalancı sancı denıyo onlara duzenlı hale gelmemesı ıcın hastanede yattım cıktm ıkı kere ıkısınde de endol uygulandı nıdıcard ılac verıldı pruluton ıgne vuruldm 31.haftamdayım cok sukur ama belirtiler devam ettıgınden yatmam onerıldı evde nıdıcard a devam ve uc defagunde progestan fıtıl olarak kullanıyorum erken dogum rıskıne karsı cıger gelistırıcı ıgne vurdular ıkı hafta arayla sımdılık boyle devamm cok sukur yapman gereken dınlenmen tuvaletını kesinlikle tutma o bile sertlestırmeye sebep gazın oldugunda yapar bırde endol verdı demıssın endolu bn hastanede bıle yatarken doktorum cok dıkkatlı kullanmk gerektıgını fszla kullanımda bebegın kalbının erken kapanmasıma sebep demıstı ıkı kere anca kullanıldı yardımcı olabıldm mı bilmiyorum yasadıklarım bunlar
Mukaddes45 Sevkoo endolu fitil olarak 3 günde bir mi alıyorsunuz cok teşekkür ederim bu arada yardımınız icin
Sevkoo Yok ben sadece hastanede yattıgm zamn ıkı kere verıldı eve veremem dikkat edilmesi gereken bı ılac dedı bıdaha vermedıler doktorunuza bı danısın derım