Ayaf Gulmira21_ he canim qiz dediler mende😍 ancaq yenede emin olmaq olmur.burda o qeder oxuyursan ki, qiz deyibler oglan cixib, oglan deyibler qiz cixib🤣 16-17de gedecem deqiq oyrenmeye..sen oyrenmisen?
Gulmira21_ Ayaf he mende senin kimi dusunurem menede qiz deyibler ama emin deyilem birde yoxlatdiracam İnsallah
Ayaf Gulmira21_ he canim indi deqiq baxmirlar..mene demiwdiler en savadli hekimdi 11heftesinde gorur..ancaq getdim ona menim bezi problemlerim var hec birini gormedi.cinsiyyete de qiz dedi..maraqli qaldi mene inanmadim..ele mende gozleyecem biraz sonra.
Gulmira21_ Ayaf mende hemise getdiyim hekim olmadi aparatda cavan qiz idi ona gore tam inanmagim gelmir oz hekimim olsaydi belkede inanardim cunki o tecrubelidi
Gulmira21_ İndik zamanda deyilene inanmaq gelmir insanin icinden menim padruqama qiz demisdiler bütün paltarlarini qirmizi almisdilar dosgusda oğlan oldu yaziq usaga qiz paltarlari geyindirdilər😂😂😂😂😂
Ayaf Gulmira21_ aaa olur ele😂😂😂 adam deli olareee bu qeder aliw veriw ele.ozde qirmizi🤣🤣tesevvur edirem nece olub o qiz.