Btl_zngn Meraba kızlar 16+3 haftamdayım dünden beri sol tarafımdan kasık ağrısı yaşıyorum rahim büyüdüğünden normal ağrılar mı yaşayanlar var mı böyle bişey kanama vs başka bişey yok sadece kasıkta ağrı oluyo
Leyla9292 Btl_zngn bende o haftalarda kasık ağrısı yaşadım şuan 26 haftalığım arada kasık ağrıları yine oluyor tabi çok şükür dayanılmayacak gibi değil doktor bunların normal olduğunu rahim gittikçe büyüyor genişlediği için baskı uyguluyor dedi..eğer çok kötü iseniz gidin doktora içiniz rahat eder.
hamis_19 Btl_zngn benimde o dönem oluyordu ama çok şiddetli ve çok ağır olmuyordu. Bebek yerleşiyor, büyüyor, rahim genişliyor diyordu doktor. Ama dediğim gibi çok şiddetli olmuyordu. Için rahat etsin istiyorsan yine de bir doktora görün derim kuzum😊
ekara Btl_zngn uyuduğunda geçen ağrılarsa endişelencek bişey yok. Benimde o haftalarımda oluyodu rahim büyümesinden kaynaklıymış
Tuba-25 Canım su an 19+5teyim hala ara ara kasıklarım agrıyor. Benek büyüyor rahim genişliyor. Doktorum kanaman olmadıgı müddetce bunları yasaman normal demişti. Böyle durumlarda uzanıp dinlenmen lazım özellikle sol tarafına dogru uzanırsan kan akısın daha kolay olur. İnsan korkuyor ama o agrılar cogu zaman gecmiyor ara ara kendini hatırlatıyor.
Btl_zngn Leyla9292 çok teşekkür ederim içimi rahattınız rahim büyüdüğünden o zmaan çünkü kanama falan yok bunada şükür 🙏🏻
Btl_zngn hamis_19 yok çok şiddetli değil ani hareket edince falan oluyo oturup kalkarken falan onun dışında başka bişey yok şükür 🙏🏻
Tuba-25 Btl_zngn ben de öğretmenim canım 1000 kişilik okulda calısıyorum insan kendini sucluyo dinlenmek istiyor. Ama korkma birşey olmaz herkes yasıyor bu agrıları.
Esra_ozturk58 Btl_zngn bnde de oluyor Cnm bnm sağ kasigim ağrıyordu smdi gün içinde sol kasığımda ağrımaya basladi
Btl_zngn Esra_ozturk58 aynen bendede önce soldaydı sonra sağ ağrımaya başladı teşekkürler bilgi verdiğiniz için 🙏🏻