Ekim8 Saat 5den beri sağ tarafimda adet ağrısı gibi bir ağrı var kasigima kadar vuruyor tam hafifliyor tekrar sıklaşıyor napicam bilmiyorum daha dün kontrolüm vardı çatı açıklığı yoktu
Mr1517 Ekim8 kaç haftalıksın ? Bugün 10.30 da randevum var 7 de uyandım kasık ağrılarımdan bebeğim kasılıyor hem ve çok hareketli sağ sol vuruyor sancı sanırım
MrveAsel Ekim8 ben adet ağrımı belimde hissederdim geceden beri fena bel ağrısı arada karında ağrı oluyor uyuyamadım bi an doğum başladı sandım ama geçti ağrılar 36+6 yım ağrı sıklığını kontrol ediyorum artık Rabbim hepimizi kurtarsın 🤲🏻
Ekim8 MrveAsel bu ağrı kasılma gibi değil ya aynı adet ağrısı gibi aferdersin iki kere büyük abdeste çıktım ve ağırı hiç çıkmıyor hafifliyor tekrar geliyor öyle uykum geliyor ki şuan ve üşüyorum
MrveAsel Ekim8 açılman oldumu acaba senin gününde dolmak üzere doktoruna görün bi istersen doğum başlamış olabilir
Ekim8 MrveAsel pazartesi günü gel dedi dünkü kontrol de hafifledi ağrı yine ama çok halsizim sana teşekkür ederim ilgilenipde yorum azdigin için Allah razı olsun evde tekim insan kendini yanlız görünce kimsesiz gibi görüyor 😞
MrveAsel Ekim8 Ne demek canım Allah sağ salim çocuğuna kavuştursun bi durum olursa yaz herzaman destek olurum. Korkma Allah a sığın bol bol dua et🤲🏻