Ozge3747 gulsahhzry Geç bile vermiş genelde 37-38 in içinde Ya da en fazla 38 i doldurduktan sonra veriyorlar. Normal bence.
Ozlemcy gulsahhzry ilk başta 37+5 verdi ailem uzakta gelmemiş oluyordu değiştirdi bende korktum açıkcası ya bişey olursa diye
gulsahhzry Ozlemcy biraz daha kalması daha iyi bence daha da büyümüş olur 😇 hareketleri takip edip beklicez artık 🙏🏼
Eyll_kuzu gulsahhzry bende 37 oldum şimdi Çarşamba günü 37+3 Te sezeryana alacak yüksek tansiyon dan dolayı çok beklemek istemedi
gulsahhzry Eyll_kuzu aynı günde kavuşuyoruz bebeklerimize😇Sağlıkla gelsinler 🙏🏼 37 yi doldurmak önemli olan kilosu da iyiyse
2melekannesiiii Benim de Perşembe günü doğumum 😊 3050 Gr di kilosu 38+4te alcam dedi 3200 fln doğar normal yani 😊 sağlıkla gelsinler inşallah
Derya0707 2melekannesiiii 34 hafta civarında kaç kg idi bebeğiniz benim kızım 2400 de şuan 34+5 de 3 kg yi bizde görürmüyüz acaba diye merak ediyorum
gulsahhzry 2melekannesiiii benim de 1 hafta önce 3 kilo civarındaydı ama ultrasonda söylediklerinden düşük doğuyo genelde o yüzden korkuyorum. 3 -3200 doğsa çok iyi zaten en ideali oymuş fazlası da iyi değil azı da dedi doktorum