gh2019 merhaba.
37 haftalik dogum yapdim.sezeryan oldum.ilk 2 gun sütüm gelmedi.ayni odada kaldigim kizlarda sezeryanda onlarin sütü geliyordu..benim yok.emziriyordular bebeklerini.nasilda bi guzel duygu diye bakiyordum😞bende bebeyimi getiriyordum emzirmeye calisiyordum.bebeyimi dogru duzgun tutamiyordum yani emzirme hakda anlayisim yoktu.bi hemsireden yardim isdedim. Nolur bana yardim edin emzirmek icin diye.biz gormuşusuzki bebek dogdukdan bir kac saat içinde anneye verilir ve emzirme baslar.ben henuz bebeyimi ameluyatdan 16 saat sonra gordum.sezeryanli sezeryanli gitdim kendim gordum bbebiyimi aglayarak😭ne kadar rica etdim ordaki kizlardan ki nolirsaniz bebeyimi bana getirin bi goreyim.yoksa sikintisimi var dedim.getiricekler dediler getirilmedi.bebeyimi emziremedim
Herkes emzirdi bi ben yok.sut pompasi buldum
Sagmak isdedim sut gelmedi.onlarinki bol bol ama.asiri stres yapdim
Bi yandanda kaynanam:""noldu sut yokmu?neden yok?bebek aç kaldi vah vah..git git emzir bebeyi "surekli sordu emzirdinmi diye...boyle stres..ben özelde dogum yapdim bu arada.doktorum hastanenin büyuyudur yani.şikayet etdim.birisi geldi emzirmeyi anlatmak icin bana"hadi boyle tutup yapsana ben sana neden oyretmeliyimki?!!!" Bense "adamsin insanlik yokmu sizde.kotumu bilmemek.ilk dogumum bilmemeyim normal.ne kiskiriyorsun dedim.bebeyi aldim ellerinden hadi ver bana cekil git ben biliyorum dedim ne yapacagimi
Cekdi gitdi.3cu gun sutum geldi.eve geldik.evde kaynanam anmeme iftira atdi agldim 3 hafta durmadan agladim.henuz sutum bol boldu.bbebeyimde ememiyordu agluyordu.mama vermisdielr bebeye.mama verelim dedim.bu defa kaynanam yok meme ver dedi.bebek ememiyor dedim.yok sen kendin vermiyorsun annen kafani dolduruyo dedi senin.annem gitti.agladim hep.bebeyim sarilik oldu açmis onun yuzunden oldu hepsi.Hadi mqma vermedim meme verdim bebeyim ememediyi icin vucudunda su bitdi ve ac kaldi doktor 3 gun gecikseydij bebegyin ölurdu dedi.6 gunluk bebek ac kaldi bunun yuzunden...cok caresizdim.bi yandan annemin derdi bi yandan esimle aramiz kotuydu annesi doldurmusdu anneme karsi bana tokat bile atmisdi.bi yandanda bebeyim.mama vermeye basladik.memeyi kesmedim.zar zor emiyirm.10 damci bile gitmiyor agzina😞biberona alisdi.100 cc yeyor .kendi sutum hic 15 cc etmiyor..napsamki.. bende isderdim kwndim doyana kadar bol bol emziriyim..bebeyim saglikli olsun diye.ama kotu insanlar yuzunden boyle oldu..