Elif_78 Herkese hayırlı geceler 😟kızlar 34 +1 günlük gebeyim iki gündür adet olacakmış GB belime ağrı giriyor özelliklede akşam 11 sen sonra 😬 şimdide başladı ve devam ediyor korkuyorum normal mi bu 😔
Toparlangeliyosun Elif_78 canım sanmiyorum bende 3-4 gündür var ve dediğin gibi gece başlıyor hem kasiklarim hem belim ve çok şiddetli oluyor ağlayasım geliyor . Tabi yaninda ek olarak başka belirtiler yoksa korkma bence
Betuel11 Elif_78 adet olucakmışım gibi ağrım vardı kasıklarımda sürekli. en son kontrolumde nst’de sancı çıktı. çok aman aman bi sancı değil ama seninkide ayak sesleri olabilir, benim gibi :)
Elif_78 Toparlangeliyosun canım teşekkür ederim cevab yazdığın için ☺️ Başka belirti yok sadece birde afedersin ishal olacak GB yim sanki 👀
Toparlangeliyosun Elif_78 havalar artik sogumaya basladi biraz da üsütüyoruz sanirim sıkı giyinip corapsiz durmamak lazım o zaman bu yaşadıklarımız i hafifletiriz bence 😊
Elif_78 Toparlangeliyosun evet evet üşüyorum bazen 🙈inşaAllah sağlıklıca alırız bebecikleri kucağımıza 🙏🏻 Çok korkuyorum erken gelecek diye 😟
Elif_78 Betuel11 kasıklarım da hiç ağrı yok canım sadece belimin sağ tarafında bir ağrı var aynı adet ağrısı GB tatlı hala da geçmedi 🙁