Mmkb1 Merhaba bebek odalarını alışverişini nereden yaptınız Anadolu Avrupa fark etmez önerileriniz var mı?
Rukiye2709 Mmkb1 ben aymini mobilyadann aldım çok memnunum büyüyen beşik aldık yavrulu daha birinci doğmadan ikincinin yatağını yapmış olduk ama 🙈 bağcılarda instagramda da sayfaları var mobilyası çok kaliteli
Evinanne Mmkb1 dolap ve Şifonyerini çilek odasından aldık odasına monteseri yaptırdık maskoda bi mağazadan🌸 odasına park yatak alacağım ama onu nerden alırım bilmiyorum şuan😬
Mmkb1 Evinanne aslında odasını ayrı yapıp dolap şifonyer normal bazalı yatak koymak istiyorum gelen birisi olursa orada yatar diye odama da park yatak pahalı birşey almak istemiyorum, park yatak mantıklı geliyor ona da çok ses yapıyor diyorlar bilemiyorum
Evinanne Mmkb1 yaaa ben hiç ses yapıyorlar diye bir yorum görmedim duymadım ablamda iki çocuğuna park yatak aldı kullanışlı olduğunu söylüyo bu yüzden park yatak almayı düşündüm🥴 diğer beşikler ya küçük ya da kullanışsız geliyor gözüme şuanlık belki araştırdıkça fikirlerim değişir😂
Yagmuricenkiz Montessori yatak yaptırdım ama daha dolap almadım şifonyer almayabilirim. Kafam karışık dolap konusunda