Serenty Gamseee aynen orasida çekirge ye göre daha kalabalıkmis sanırım.yolda tutuyor beni çok ortada kaldım karar veremiyorum bir türlü
Gamseee Ayzem_25 ya ilk izlenim çok önemli gerçekten ben jimere gidiyordum doktorum çok iyidi ama çekiniyordum ondan biraz çok disiplinli ama doruk senem hanım çok tatlı çok Güler yüzlü bayıldım gerçekten elektrik meselesi sanırım 😇
Nesdef Serenty kalabalık ama saatinde alıyorlar hemen daha hiç bekleme sürem olmadı. 15 gün kontrol muayenesi olarak geçiyor nst normalde 30 TL bir kere ödeyince 2ciye kontrol oluyor o yöndende avantajlı
Gamseee Serenty hayırlısı olsun sizin için inşallah gönlünüzce olur herşey 🙏🏻 Kaç haftalık oldunuz peki ??
Mucizesinibekleyenanne Sadece senem hanım mı çekirge doruktaki tüm kadın doğumcular mı acaba Bnde meraktayım
Caglagul96 Merhaba hanımlar hastane ve doktor tavsiyeniz varmı senem hanım çok iyi diye duydum ama Yıldırım hastanesinde hangi doktor iyidir hiç duymadım yardımcı olabilir misiniz🤗
Gamseee Serenty sağ Salim kucağınıza alın inşallah 🤲🏻 Bizim daha belli değil ama erkek hissediyoruz bizde kısmet artık hangisi olursa olsun farketmez eli ayağı sağlığı yerin de olsun da başka birsey istemiyoruz hepimiz için aynı tabi 🙏🏻