Canann35 Merhaba arkadaşlar 29 + 5 hamileyim genital bölgemi ağda ile aldırıyorum normalde hiç kararma olmamasına rağmen bu hafta kararmış olduğunu fark ettim benim gibi böyle olan var mı hamilelikten mi yoksa başka bir sebep mi ?
Oglusum89 Canann35 hamilelikten bende 28. haftadayım göbek deliğimn altından dümdüz inen kahverengi çizgi özel bölgemdede devam ediyor bu kadarını bende beklemıyodum 🙄
Musel Canann35 ben ne gebe kaldım ne doğum yaptım kendimi bildim bileli ağda kullanırım şuan kara benimkide hiç hoşuma gitmiyor ama
Mavilianne Canann35 Hamilelikte salgılanan bir hormondan kaynaklı canım bende de oldu çok kararma ağda yaptırmama rağmen
Oglusum89 Mavilianne aynen cnm ama genıtalın uzerındede belırgın sekılde olması garibime gitti ☺️ birde gögusumun etrafnda kahverengi bir kac tane leke oluşmuş buda normal sanırım
AyseTugba22 Benimde öyle 3 aydan sonra başladı kararmalarım koltuk altım da da çok kararma oldu değişiyor herkesin ki farklı 🤗❤️ doğumdan sonra geçiyor muş inşallah 🙏
Mavilianne Oglusum89 Normal evet ilerleyen haftalarda artabilir de haberin olsun. Ben 37. Haftamdayım göğüs çevrem baya değişti ☺️
Minikmucizemizz Mavilianne hamile degilim ama merak ediyorum hamile kaldiktan ne zaman sonra o kahverengi yer genişliyo ?
Mavilianne Minikmucizemizz Hiç dikkat etmedim 😂 Ama hemen bir değişim göğüslerde oluyor 37. Haftamdayım şu 1 aydır daha bir farklı olduğunu fark ettim sadece
Canann35 Minikmucizemizz 3. Aydan itibaren daha kahverengi oluyor genişleme çok olmuyo aynı bölge daha koyulaşıyo sadece
Minikmucizemizz Mavilianne bende hep goguslerime bakiyorum mesela acaba kahverengi genisledimi hamilemiyim filan diye ondan sordum 🤦🏻♀️😂😂
Canann35 Mavilianne inşallah canım ya bende öyle düşünüyorum hamilelikten sonra bakıcam artık düzelecek mi
Mavilianne Minikmucizemizz İlk hamile kaldığım da uçlarını sanki çimdiklemişsin gibi acıyordu dokununca. Çok hassastı 😂
Minikmucizemizz Mavilianne ayy benimde bu aralar acıyo ama öyle çok degil inşallah banada nasip olur 🧚♀️