Lamelif Son günlerde sabah 03:00 de uyanıyorum sanki gündüz olmuş gibi şimdi kahvaltı yaptım üstüne poğaça hamuru yoğurdum hiç uykum yok 26. Haftadayız var mı benim gibi hacıyatmazlar 🤣
Secill911 Lamelif been üstelik tam uyumam gereken zamanlardayım henüz 12+1 hamileliğim ama geceleri bende hacıyatmaz gibi uyanıyorum😂😂
Deniz2961 Lamelif bu sıkinti hepimizde var galiba gce 3 te klkyrm ama hic br defasnda tam anlminda uykuya dalmiyrm gozlermin gozu cokuyr artik😊
Charlotte Uykum çok verimsiz defalarca uyanıyorum bi ara gece 4 kez wcye kalkardım, 1 haftadır saat 4 te uyanıyorum ezana kadar uyur uyanık ezandan sonra da alarmın çalmasını bekliyorum öle kalkıyorum yataktan uykudan hiçbişey anlamıyorum
gizemgnll Lamelif bizde öyle canım bi haftadır gece 3.26 da uyanıyorum 😂 ama sabah işe gideceğim için tekrar uykuya zorluyorum kendimi
KymetKaplan Lamelif canım şey duymuştum ben gündüz 3 de uyanık kalabilirsen geçte 3 te uyursun diye gündüz uyuyormusun?
Gulden Tuvalete kalkmaktan uyunmuyorki 2 saatte bir kalkıyorum her seferinde de uyku kalmıyor😐 bölük bölük uykular😑