HGC Öğrenemeyen tek Mart annesi benim galiba :) Çok çok ciddi anlamda kız hissetsem de gittiğim hiç bir dr yüzde 10 bile olsa bir tahminde bulunmadı :) Hayırlısı :)
Ftma_izmr HGC canım yalnız değilsin benimde yarın kontrolüm var inşallah öğrenirim, erkek hissediyorum nedense ☺️
HGC Ftma_izmr ayy yanıma bi tane cinsiyet öğrenemeyen Mart annesi buldum pek mesudum :) İnşallah sağlıkla sıhhatle öğrenirsin, yarın yaz burdan ben de Cumartesi gidiyorum inşallah :)
Trkancey HGC yalnız değilsiniz. Ben de öğrenemedim henüz. 16 haftalığız henüz tahminde bulunan bile olmadı :( bu perşembe kontrolümüz var heyecanla bekliyoruz bakalım
aksu5334 Geçtiğimiz cuma günü %80 erkek desi doktorumuz bacakları tam açmıyomuş😊 perşembe kesinleştiricez inşallah😊😊
Ozgdnc Ftma_izmr daha hicbisey asermedim açıkçası. Ama zaten normalde de ekşi tuzlu ve acı yerdim aynı şekilde devam ediyorum Tatliyla aram yoktu hala yok
HGC Trkancey sayımız artıyor 😄 inşallah biz de hayırlısıyla cinsiyeti öğrenenler safına geçeceğiz yakında 🥰
elifayc 12. haftada erkek.dedi 16.haftada kız dedi ama en başndan beri erkek hissediyorum başka doktora gorunecem
Ftma_izmr Ozgdnc aynen bende öyleyim normalde de tuzlu yerdim, şimdi de ekşi elma, turşu gibi şeyler istiyor canım :)) aman sağlıklı olsunlarda