Seymaensar Nnurmehmet teşekkür ederim canım allah Herkesin çocuğunu sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
corekotuveannesi Merhaba hanimlar, hepimiz bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alalım insallah. Biz de 17+4 olduk doktor erkeğe benziyor ama göbek kordonu bacak arasından dolandığı için net bir şey söylemek istemiyorum demişti 15. Haftada. O yüzden kesin değil hala. Perşembe günü tekrar gideceğiz sırf cinsiyetini öğrenmek için. Inşallah bu sefer gösterir merakla bekliyorum.
Mucizemleben 15+4 ken gittik 2.kez erkek annesi olacagim acmis bacaklarini dikmis biryerlerini minnik 🤣🤣🤣
Mrvgk Fyz2014 değişelim bari ya hisleri ya cinsiyetleri 😀😀 şaka bir yana rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin🙏🏻 En güzel şekilde tamamına erdirsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🦋
minamoms Fyz2014 al benden de o kadar kız denildi ama kesin değil denildi. Bende erkek hissediyorum onu ne yapıcaz😂
Snd_dzgn23 caqmelya çok istiyorum ben de ya kardeşlerim ikiz bide olasılık da var diyor herkes 15 haftaya girdim daha cinsiyet belli değil
caqmelya Snd_dzgn23 biz de ikiz yok aslında ama dedemin dedemden önceki kardeşleri üçüz doğmuş ölmüş kimseye vurmadı bana denk geldi başlar da çok tedirgin oldum ama şimdi iyi ki diyorum çok heyecanlı oluyor inşallah size de nasip olur 😍🙏
Ryhnylmz Mayqueen_16 13+6 bugün geçen hafta gittiğimde erken dedi söylemedi pazartesi gitcem bakalım umarım belli olur da söyler 🙄
7083206 Mayqueen_16 11+5 haftalıkken kıza beniyor denildi cuma günü kontrolüm var bakalım bu sefer ne diyecekler bende merakla bekliyorum. ☺️☺️☺️
papatyam95 Merhaba! 15. Haftadayız iki gün önce öğrendik bende kizim olacqkmıs %99 dedi bu sene kiz senesi gibi herkesin kızı olacak duydugum💕