Zeyk eknsnsr98 bunun için özel bir test yapılıyor mu bilmem ama kan testi istediğinde doktor ilk haftalarda zaten kanda cikiyor bu değer
Havva1212 eknsnsr98 canım ben özel hastanede yaptrdm dışarı da yapılan bir test 1 haftada çıktı sonuç
Zeyk eknsnsr98 kendi aile hekimine görüş istersen ancak bir kadın doguncuya gidiyorsan sürekli takipteysen o bunu zaten özellikle görmek için kan testi yaptiracaktir sana ben sanıyorum 8-9 haftada 5 tüp kan vermiştim bir sürü tes yapilmisti. Kan ve idrar olmak üzere
Havva1212 eknsnsr98 benim sağlıkocağı yapmadı canım özelde yaptırdım ben çoğu yer yapmıyor özel bir test galiba
eknsnsr98 Zeyk kendi gittigim doktorum var bana toksoplazma testi için iki test istedi bi tanesi o hastanede yapılamıyor Muş bana hastanede yaptırmamı istedi
Zeyk eknsnsr98 afiyet olsun canın çektiyse tabi ne yapacaksın. Ama çok dikkat et pişmemiş et vb ürünler tuketmemeye nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama şehir hastaneleri veya kapsamlı devlet hastaneleri yapıyor.
MrsG eknsnsr98 sağlık ocağında yaptırdım ben. Riskli çıkmıştı 2.ci testi de yaptırdım sonra. Onda da hamilelikten önce olduğunu öğrendik. Sorun çıkmadı yani.
Nagihann23 Diyarbakırda kadın doğum hastanesi varsa enfeksiyon hastalıkları bölümü var ise hastahanede o doktordan bu testi isteyebilirsin
Kuzucugunannesi Nagihann23 var fakat oranin yaptigi testler dogru çıkmadı ben gittim sende sarilik enfeksiyon var denildi inanmadım özelde yaptrdm hic bi sorun çıkmadı sarilik ve enfeksiyon yokmus yani bu yuzden o hastaneye gitmesini tavsiye etmiyorum
Sibella86 eknsnsr98 istanbulda araştırma hastanesinde yaptırdım. Rutin kan tahlilleri içinde yapıldı extra birşey yapılmıyor. Yaptırcaksank rubellada yaptırın içini rahat etsin 1 kere yaptırmak yeterliymiş
Kuzucugunannesi eknsnsr98 evet yaptrda ama bn o hastaneye artik güvenmiyorum istersen dahiliye bolumnden bowerhospitalda vardr die düşünüyorum sor bnce