Hilal53 Arkadaslar ben 10 gun once 25 haftalik dogum yaptim bebegim şuan kuvezde ben sut sagip götürüyorum ve gogsumun sag kenarinda sertimsi yumru gbi ele gelen bisey var cok oynayinca agri yapio daha once vardida ben mi dikkat etmedim bilmiyorum hatirlamiyorum bilgisi olan varmi ??
Gagacim Hilal53 Allah yardımcın olsun canım süt olabilir mi Benimde göğsüm böyle şişiyordu bebek Emince veya sütünü sağınca geçiyor mu
Elif2302 Hilal53 benim bebeklerm de küvezde süt iyi sağılnadığı için oluyo daha sonra dokununca ağrımaya başlıyo.Sık sık sağ o göğüsünü diğerinden fazla sağ.Ben sıcak su torbası koydum ve masaj yaptım öyle öyle açıldı ve gitti
Hilal53 Bserappp yag bezesi gbi degl buyuk bisey. Bebegimin neden erken geldiğini bende bilmiyorum doktorum belki rahim kisaligidir belki strestir dedi annemi yeni kaybetmisdim. 850 gr 13 gündür kuvezde
Elif2302 Hilal53 bir kerede geçmez 2 günde geçti sık sık yaptım dediklerimi.32.haftada doğdular o yüzden kuvöze girdiler
SweetB Hilal53 tıkalı göğüs kanalı olabilir sıcak kompres ve masajla dağıtmalısın onu pompa esnasıda da masaj yapmalısın yoksa mastite çevirebilir internetten göğüs kanalı tıkanması diye bak istersen emzirdikçe ve sağım yaptıkça dağılıyor tabi doktoruna da bir danış muayene daha sağlıklı sonuç verir
35ilknur35 Hilal53 bende 24 haftalığım erken Doğum riskim var bu mesajını görünce gerçekten bana çok umut oldu. İnşallah sağ sağlim bebeğin yanında olur ve ailecek çok mutlu olursunuz.