hamis_19 Selamlar. Aklıma takılan bir şey var ya annişler. Biz evlenirken ayrı yerlerde kan vermiştik yani aynı doktor bakmadı ve kan uyuşmazlığı var mı yok mu demedi. Bir bilgim yok. Şuan hamileyim 22 haftalık. Kan uyuşmazlığı olsaydı belli olur muydu ultrasonlarda bebek için verdiğim kanlarda falan? Hiç bir bilgim yok bu konuyla ilgili ya yardımcı olur musunuz?
Bserappp hamis_19 benim de var ben negatif eşim pozitif ilk haftalarda kanamam oldu vuruldum iğne şimdi bide 28. Hafta da vuruldum doğumda da vurulacak sanırım
Badevehande Bizde kan uyuşmazlığı var ben negatifim babası pozitif 28.haftada kan uyuşmazlığı iğnesi vuruluyorsunuz eğer varsa. Kendi muayene olduğunuz doktorunuza eşinizin kan grubunu söyleyin o size var mı yok mu Bilgi verir haftanız geçmeden iğnenizi vurulun bide Doğumdan sonra vurulacam oda diğer çocuğum kan hastası olmasın sağlıkla dünyaya gelsin diye
hamis_19 Badevehande inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım benim. Aslında soruyu da yanlış yazmışım 😊 yani kan uyuşmazlığı olması için hangi kan grupları oluyo onu sorsam daha iyiymiş 😂
Hamzaeymen_donmez Bserappp bizdede var kan uyuşmazlığı bende ilk haftalarımda kanamam olduğu için vuruldum 28. haftada kontrole gittim doktora sordum bebek etkilenmişmi diye tahlil istedi etkilenmemiş diye vurulmadim ben doğumdan sonra vurulucam
Hamzaeymen_donmez Bserappp cnm eğer doğumdan sonra bebek eşinin kan grubunu almışsa iğne vurulursun seninki alırsa vurulmana gerek yok bence
Hamzaeymen_donmez hamis_19 senin negatif eşinin pozitif olması gerek bildiğim Benimki Brh-. Eşimin Arh+ benim ilk çocuğumunki ABrh+ oldu ben doğumdan sonra da vuruldum
Bserappp Hamzaeymen_donmez benim de negatif çıktı test sonucu ama tedbir için vurduruyorum ben dedi doktorum vuruldum
Hamzaeymen_donmez Bserappp evet bende ilk doğumumda normalde 3 ay sonra vurulcan dedi doktor ama sonra doğum yaptıktan bi gün sonra vuruldum