Deletedmom2224 Vera18 çok iyi olur valla. Baya enayi gibi hissediyorum kendimi şuan ayrıca 20 günde bir 50 lira verecek kadar da zengin değilim açıkçası sözde rapor var ama işe yaramıyor 🤷♀️
Brnaren Deletedmom2224 bende raporluyum 3 kutu alıyorum raporda venöz yetmezlik gibi bişey yazıyor alakası var mı bilmiyorum doktor ücretiyle beraber 20 tl falan çıkıyor aşağı yukarı
Deletedmom2224 Brnaren benimde raporum da öyle yazıyor ama benim rapor da var bir skinti demek anlamadım
hedo Deletedmom2224 bende 8 Aydır kullanıyorum ücret ödemiyorum sadece son iki aydır 12 liralık muayene ücreti ödüyorum önceden oda olmuyordu
hedo Deletedmom2224 normalde sağlık ocağında yazdırınca hiç ücret ödemiyordum ama şimdi sağlık Ocağı da muayene ücreti çıkarmış o yüzden 12 lira filan ödüyorum 3 ya da 4 kutuya
Berrin123 Deletedmom2224 ben ödemedim hiç. Ama kutusu 180 liraya almak zorunda kaldığım oldu. 10lu kutu. Tek ücret muayene ücreti oldu ödediğim
Berrin123 Deletedmom2224 ben ödemedim hiç. Ama kutusu 180 liraya almak zorunda kaldığım oldu. 10lu kutu. Tek ücret muayene ücreti oldu ödediğim
Kumsalinannesii Deletedmom2224 eğer raporunda kanda pıhtılaşma veya kalple alakalı bir hastalığın varsa ücretsiz alabiliyorsun.Ben ilk hamileligimde ikinci hamileligimde kullandım para ödemedim. Bu hamileligimde raporda pıhtılaşma yazılmadığı icin 20 tl istendi kutusuna
Deletedmom2224 Kumsalinannesii ama burda çoğu kişinin de pıhtılaşmasi yok yine de ücretsiz alıyorlarmis bende başta sizin dediğiniz gibi düşünmüştüm
Kumsalinannesii Deletedmom2224 evet benimde raporum yoktu ama Dr pıhtılaşma yazmış eczacı öyle söyledi. Yeni yazılan raporunuzda pıhtılaşma yazılmamış dedi ondan kaynaklı dedi. Bende rapor yazdırmak icin 50 tl vermiştim hastaneye eczenede para isteyince sinirlendim götürdüm iptal ettirdim. Onunla alakalıdır Dr un insatifine kalmış birşey yazması özel hastanede oldu digerlerindede ayni Dr yazmıştı bide 🤨 geçen sene raporla 3 aylık koliyle iğne almıştım bebeğimi kaybedince isteyen birini bulamadım cop oldu 🙁
Merve526 Deletedmom2224 öncelikle merhaba hiç bir post yazmadım ama şuan size yazmak istedim bende oksapar kullanıyorum doktorum 90 tane iğne verdi ve hepsi raporlu sadece eczanede 20 tl ödedim. Bende eczanenize tekrar sorun. Teşekkür ederim
Deletedmom2224 Kumsalinannesii yaa birde rapor için para mı verdiniz iyi yapmışsınız çünkü o şekilde zaten neredeyse hiç karşılamıyor. Başınız sagolsun😔
Kumsalinannesii Deletedmom2224 teşekkür ederim. Malesef istediler ii hamilelikte vermedim bunda istediler bide daha inçe vermediğimi Belirttim mümkün değil dediler. Dedim sistemde vardır verdiysem çıkartın dedim ama kar etmedi hayırlısı az kaldı bakalım
Deletedmom2224 Hllswm alamıyoruz daha dün yaşadık ayni konuyu doktorum yanlışlıkla enox yazdı eczacı vermedi rapor karşılamaz diye. Zaten önemli olan iğnenin markası değil hepsi aynı önemli olan rapor olduğu halde sigorta karşılamıyor