dvran22 Deletedmom2224 ben raporluyum bir kereden 9 kutu almama rağmen hiç fark ödemedim Size neden böyle bi açıklama yapıp fark alıyorlar anlamıyorum ..Benim raporu özel hastane verdi
Deletedmom2224 dvran22 valla bende anlamıyorum kağıt bile verdi elime gerçekten ilaç katkı payı yazıyor. Bi yerde bi yanlışlık var ama açıklama yapan yok iğneyi kendi doktorumdan başka bir doktor yazdı ondan mı dicem ama alakası yoktur herhalde
dvran22 Deletedmom2224 bende anlamadım canım yaa ALLAH yardımcın olsun inşaallah bu problemi çözersin Hastaneye gidince sekreterle bi konuş bu konuyu istersen
Kizkalesi Deletedmom2224 canım ben pıhtılaşma testi yaptırmıştım 8 kutu oksapar ve bir kaç ilaç daha almıştım toplamda 25 lira ödedim
Deletedmom2224 Kizkalesi acaba sizin pihtilasma kanıtlanmış olduğu için mi diyeceğim ama bir Kac arkadaşın da kanıtlanmamis onlar da ödemiyor 🤷♀️ iki kutu ilaca 50 lira vermek çok zor gerçekten içlerinde zaten sadece 10 tane oluyor
Kizkalesi Deletedmom2224 sigortanız karşılamıyor olabilir mi acaba yani pek Bi bilgim yok ama yardım alabileceğiniz bir iletişim numarası vardır belki bu konularla ilgili
Melektrk Deletedmom2224 evet canım özel deki doktorum çıkarmıştı ama ilk aldığım kutuya bende 17 lira gibi bir fiyat ödemiştim hastanenin olduğu semt pahalı bir yerdi kendi semtim o kadar lüks bı yer değil burdan 5 kutuya 20 lira ödüyorum ama başka semtte daha fazla ödüyorum
Deletedmom2224 Kızlar sagolun hepiniz benim ya eczanede ya raporda bir sıkıntı var arastiracagim teşekkür ediyorum
Deletedmom2224 Kizkalesi sigortam var o yüzden rapor da varken karşılaması gerekiyor ama nedense bir kutunun sadece yarı fiyatını karşılıyor herkes için böyle olsa tamam diyeceğim ama kesinlikle bir yanlışlık var gibi
Aminem2020 Deletedmom2224 bence doktorunuza bi sorun benimde özelde cıktı raporum 9kutuya 35 40lira civarı bişey ödemiştim sizinkinde bi yanlışlık vardir
Deletedmom2224 Aminem2020 doktorlar hiç anlamıyor bu konulardan kuzum ya. Ya yazan raportorle yada baska bir eczaneye daha sormam gerekiyor bakalım arastiricam
Mstfaslhn1234 Deletedmom2224 bende kullanıyorum aynusından bende ödğyorum benim doktorum 10 kutu yazdı eczaneden 10 kutu alınca 200 küsür bi fiyat ödedik biz 10 kutuda tek kutu alınca 26 lira ödedim ilk akdığımda daha sonra 10 kutuya 200 küsür ödedi eşim
Deletedmom2224 Mstfaslhn1234 sizde benim gibisiniz o zaman. Bende tek kutuya 25 lira civarı ödüyorum. Raporunuz var mı sizinde benim raporum olduğu halde çok fazla oduyorum
Mstfaslhn1234 Deletedmom2224 doktorum rapor çıkarmış ben sağlık ocağından yazdırmıştım bi ara ordaki doktorum da dedi rapor çılmadıysa fazla ödersin ye eczacıda aynısını dedi ama raporum var benim özeldeki doktorum çıkarmış
Deletedmom2224 Mstfaslhn1234 sizde raporunuz olduğu halde fazla ödüyorsunuz bir araştırın derim bende arastiracagim.