denizadaalpp çok degisik bi agrim var adet agrisi gibi ama kasiklarda degil karin bolgemde isal olmus gibi degisik 4 5 saattr gecmedi
Nur___ denizadaalpp dünden beri karın ağrım vardı anormal şekilde bugün acile gittim onlarda kadın doğuma gönderdi enfeksiyon+ishal bundanmış benimde ki, gitmeni öneririm, şifalar, 32.hafta benim
Ayserkan denizadaalpp cnm ihmale gelmez doktora git bi an önce benim ilk gebeligim ikiz gebelikti 20. Hafta da bu şikayetler oldu bende normal usutme sandım ses etmedim taki kanama başlayana kadar doktora gidince gec olmuştu meğerse rahim agzi yetmezliği varmış bende. Sende burda zaman kaybetme doktora git
azizeguneyy denizadaalpp kuzum yalancı doğum sancısı değildir hele ki birde ikizlere hamilesin rahim kasılması diyorlar. aynı şeyi bende yaşadım hatta doğuruyorum sancılarım başlıyor sandım ama rahim kasılmasıyla beraber yalancı sancı oluyormuş
azizeguneyy denizadaalpp burda bi kaç kere denk geldim erken yalancı sancı ve rahim kasılması yaşayan bebek alanı genişlettikçe oluyor korkma stres yapma 😇
Ayserkan denizadaalpp hayır. Rahim agzi yetmezliği ağrısız bi şekilde açılmaya başlar fark etmeyiz bunu taki bebek aşağılara inene kadar çünkü kese sarkiyo kendini doğuma hazirliyo